Haberler

Galatasaray, Ankaragücü Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

-Spor-

-SPOR-

İSTANBUL, (DHA)

Galatasaray, Ankaragücü ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Eric Gerets yönetiminde basına kapalı bir antrenman gerçekleştiren sarı kırmızılı takım, idmanın ilk bölümünde ısınma koşusu, koordinasyon ve pas çalışması yaptı. İkinci bölümde ise, yarı sahada kalecilerin de katıldığı teknik çalışma yapıldı. Antrenman, soğuma koşusu ile sona erdi. Milli Takım'da görev alan oyuncular, rejenarasyon koşusu yaparken, Ferhat Öztorun takımla beraber antrenmana katıldı.

Sakatlıkları bulunan Aydın Yılmaz ve Arda Turan antrenmana katılmadılar. Sağ bacak arka adalesinde ağrı bulunan Marcelo Carrusca sahada kondisyoner Cevat Güler eşliğinde özel çalışmalara devam etti. Salı günü yapılan antrenmanda sağ ayak bileğine darbe alan Aykut Erçetin'in tedavisine sağlık merkezinde devam edildi.

Galatasaray, yarın sabah basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenman ile Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title