Haberler

Galatasaray, Ankaragücü Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray, Bir Günlük İznin Ardından Turkcell Süper Lig'in 26. Haftasında Oynayacağı Ankaragücü Maçının Hazırlıklarını, Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Galatasaray, bir günlük iznin ardından Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını, yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Eric Gerets yönetiminde ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde, ısınma ve koordinasyon koşuları yapıldı. İkinci bölümde ise kalecilerin takımdan ayrı çalıştıkları teknik bir çalışma yapıldı. Antrenman, soğuma koşusu ile sona erdi. Antrenmana, milli takımlara giden oyuncuların yanı sıra sakatlıkları bulunan Aydın Yılmaz, Arda Turan, Ergün Penbe ve sağ bacak arka adalesinde ağrı bulunan Marcelo Carrusca katılmadı. Okan Buruk ve Faryd Mondragon ise kontrollü olarak takım idmanında yer aldı.

Galatasaray, yarın sabah saatlerinde basına kapalı yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürecek.

(KÇ-KÇ-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title