Haberler

Galatasaray, Ankara'ya Teknik Direktörsüz Gitti

Galatasaray, Yarın Deplasmanda Gençlerbirliği ile Oynayacağı Karşılaşma İçin Ankara'ya Gitti.

Galatasaray, yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşma için Ankara'ya gitti.

Atatürk Havalimanı'nda hareket öncesi açıklamalarda bulunan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın istifasının öngörülmeyen bir gelişme olduğunu belirterek, "Bugün itibariyle hocamız istifa etti. Gerekli açıklamaları da zaten resmi internet sitemizden yayınladık. O konuda fazla konuşmak istemiyorum. Şimdi bizim tek amacımız çok önemli bir maça gidiyoruz. O maçtan mutlu bir şekilde İstanbul'a dönmek. Bütün konsantrasyonumuz bu maça yönelik olacaktır.

Teknik direktör konusundaki gerekli çalışmaları Pazartesi gününden itibaren yapacağız ve belli bir seviyeye gelindiğinde de sizleri bu konuda bilgilendireceğiz" diye konuştu.

Sezgin, Feldkamp'ın istifa etmeyip gönderildiği yönündeki yorumlarla ilgili olarak ise, "Hayır. İstifa etti. İnternet sitesinden yapılan açıklamaya lütfen itibar edin. Bu konuda fazla bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

Bir basın mensubunun "Hafta sonuna kadar yeni teknik direktör gelecek mi?" sorusuna ise, "Hayır, hayır. Ankara'daki maça Burak, Cevat ve Nezihi hocayla beraber gidiyoruz. Ben de onlara mümkün olduğunca yardımcı olacağım. Ama yanlış anlaşılma olmasın diye bir kez daha belirtiyorum. Ben kulübede olmayacağım. Yani teknik heyetle biraz daha yakından daha fazla mesai harcayarak onlara yardımcı olmaya çalışacağım. Bu öngörülmedik bir durumdu. Bunu aşabilecek güçteyiz. Aşabilecek güçte kaliteye sahip arkadaşlarımız var. Az önce söylediğim gibi tek amacımız Gençlerbirliği karşılaşmasından galibiyetle İstanbul'a dönmek" şeklinde cevap verdi.

Rumen teknik direktör Gheorge Hagi'nin de gelmesinin söz konusu olmadığını belirten Sezgin, "Yeni teknik direktör konusunu Pazartesi gününden itibaren görüşeceğiz. Bu konu da belirli bir seviyeye gelindiğinde kamuoyuna duyurulacaktır" diye konuştu.

"Futbolcuların bu istifada etkisi oldu mu ?" şeklindeki sorusu üzerine Sezgin, "Tabii ki şok bir karardı. Süpriz bir gelişmeydi. Böyle anlarda futbolcular da doğal olarak etkilenir. Ama söylediğim gibi Galatasaray kadrosunda olan futbolcular böylesi anlarda bu etkilenmenin zararlarını en az düzeye indirebilecek kalitede ve bilinçtedir. Bu konuda hiçbir sıkıntımız yok" ifadelerini kullandı.

Alman teknik adam Feldkamp'ın yardımcı antrenör Ahmet Akçan'dan rahatsız olmadığını söyleyen Sezgin, "Öyle şeyler söz konusu değil. Biz zaten iki hocamıza da bugüne kadar gösterdikleri emek ve gayret için teşekkür ettik. Bundan sonraki çalışma hayatlarında da başarılar dileriz. Dostça ayrıldılar. Bu konuda hiç yorumlara girmeye gerek yok. Bizim daha önemli bir gündemimiz var. O da önümüzde oynayacağımız Gençlerbirliği maçıdır" şeklinde sözlerini tamamladı.

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title