Haberler

Galatasaray - Adanaspor Maçının Ardından

SPOR Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Galatasaray, TT Arena'da konuk ettiği Adanaspor'u 4-0 mağlup etti.

SPOR Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Galatasaray, TT Arena'da konuk ettiği Adanaspor'u 4-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktör Igor Tudor, her hafta daha iyisini yapmak için daha çok çalıştıklarını dile getirdi.

Igor Tudor, "Bugün sahada istekli ve arzulu bir takım vardı. Olumlu bir enerji aldım takımımdan. Önemli ve güzel bir galibiyet aldık. Önümüzdeki 2 önemli maç öncesinde iyi bir güven tazeledik. Antrenmanlarda çok çalışan ve çok istekli bir Josue var. Futbol anlamında, kalite olarak, teknik olarak çok iyi bir oyuncu. İyi işler yaptı. Çok mücadele etti. 12 kilometreye yakın koştu. Wesley ve diğer isimlere gelirsek, hoca olarak 11 kişiyle oynamak zorundasınız ve tercih hakkımı bu şekilde yaptım. Önümüzde 8 maç var ve her hafta en iyi 11'i seçmeye çalışıyorum" dedi.

"GALATASARAY'IN HER ZAMAN KAZANMASI GEREKİYOR"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in "Hala şampiyonluk şansımız devam ediyor" açıklamasının hatırlatılması üzerine konuşan Tudor, "Bu kaçıncı basın toplantım bilmiyorum ama bu tip beklentiler ve bu tip konularla ilgili olarak çok cevap vermek istemiyorum. Galatasaray takımının her zaman kazanması gerekiyor. Hoca olarak bu tarz konular hakkında konuşmak çok anlamsız. Ben ve takımımın tamamen odaklanması gereken bir sonraki maç. Bir sonraki maçı nasıl kazanmamız gerektiğine odaklanmalıyız. Şimdi önümüzde Başakşehir maçı var. Tabii ki sizi de anlayabiliyorum, gazeteci olarak bu soruları seviyorsunuz. Matematik hesaplarını seviyorsunuz ama benim hoca olarak takımıma aşıladığım tek şey bir sonraki maç. 1 hafta boyunca antrenmanlarımızı yapıp Başakşehir maçına odaklanmalıyız. Diğer noktalara odaklanmak istemiyoruz. Taraftarlar da bu konu hakkındaki fikirlerimi duyuyor" şeklinde konuştu.

"TAKIMDAKİ SORUNLARIN TABİİ Kİ YÜZDE OLARAK KAÇININ ÇÖZÜLDÜĞÜYLE İLGİLİ KONUŞMAK İMKANSIZ"

Trabzonspor karşılaşması sonrası sarı-kırmızılı takımdaki bazı sorunları gidermeleri gerektiğini söyleyen Igor Tudor, yaptığı bu açıklamanın hatırlatılması üzerine, "Takımdaki sorunların tabii ki yüzde olarak kaçının çözüldüğüyle ilgili konuşmak imkansız. Şu anda sadece düşündüklerim, bir önceki soruya verdiğim cevabın benzeri olacak. Takımımın kondisyon, taktik ve psikoloji olarak nasıl hazırlarım, buna odaklandım. Bu da antrenmanlardan geçiyor. O yüzden yaptığınız antrenmanlar çok önemli oluyor. Bu şekilde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tabii ki eleştirenler ve yorum yapanlar olacaktır, bu onların işi. Futbol hepimizin bildiği gibi çok popüler. Belki burada 20 kişiyiz ve hepimiz bir 11 çıkartsak birbiriyle tutmaz. Ama benim hoca olarak görevim antrenmanları değerlendirmek, en iyi 11'i sahaya sürmek" diye cevap verdi.

"EN ÖNEMLİ MAÇ BİR SONRAKİ HAFTA OYNAYACAĞINIZ MAÇTIR"

Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarının çok kritik olduğunu ifade eden Tudor, "İki maç da çok kritik karşılaşmalar. Ama önemli maçlar olarak sadece bu 2 karşılaşmayı değerlendirmek istemiyorum. En önemli maç bir sonraki hafta oynayacağınız maçtır. Bu yüzden Başakşehir maçını düşünüyoruz" dedi.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün Chedjou'nun yerine transfer çalışması başladıklarını söylemesi üzerine Tudor, "Transfer konusu hakkında çalışmaya başladık" dedi.

ADANASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞAHİN: "12 DAKİKA İÇİNDE 3 GOL OLUNCA, TÜM OYUN ANLAYIŞIMIZ BOZULDU"

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin ise "İlk yarı, 1-0 geride de olsak istediğimiz bir oyun anlayışıyla tamamlandı. İkinci devre 12 dakika içinde 3 gol olunca, tüm oyun anlayışımız bozuldu. Ligde kalan süreç çok önemli. Önümüzde 8 maç var. Matematiksel olarak ligde kalma iddiamız olduğu sürece, biz bu işi bırakmayacağız" dedi.

"HERKES İŞİNİ YAPIYOR"

A Milli Futbol Takımı'nda yardımcı antrenör olarak görev almasının eleştirildiği yönündeki soruya Şahin, şöyle cevap verdi: "Benim olmadığım dönemde, takımda beraber çalıştığım arkadaşlarım var. Oyuncularım, bana duydukları kadar onlara da saygı duyuyorlar. Herkes işini yapıyor. Bu sonuçla alakası olduğunu düşünmüyorum." - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Levent Şahin Galatasaray Başakşehir Adanaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title