Haberler

Galatasaray, AB Pasaportlu Sporcuların Yerli Statüsünde Sayılmasını Teklif Edecek

Güncelleme:

Galatasaray, 2019'da değişmesi planlanan yabancı sınırı kuralı için "AB pasaportlu futbolcular, yerli statüsünde sayılsın" önerisini getirecek.

Bu sezon kadrosuna kattığı 10 yabancıyla sil baştan bir takım oluşturan Galatasaray'da 2019 planları şimdiden yapılmaya başlandı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2019-20 sezonunda yürürlüğe sokacağı yeni yabancı sınırı statüsünün belli olmamasına rağmen, Galatasaray yönetimi AB üyesi ülkelerin oyuncularının yerli statüsünde sayılacağı bir kararın çıkmasını yüksek ihtimal olarak görüyor.

FB VE BJK DE DESTEK VERECEK

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Liginde yarış veren Türk takımlarının rakipleriyle eşit şartlarda mücadele etmesi için daha önce de gündeme gelen AB pasaportlu oyuncuların yerli statüsünde oynama fikrine Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de destek vereceği iddiaları konuşuluyor.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Avrupa Birliği Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

YORUMCU:

yabancı sınırının kalkması bi fayda sağlamaz. bunun yerine alt yapı zorunluluğu getir. ilk 11 de en az 1 kulübede en az 2 20 yaş altı oyuncu zorunlulu getir, türkiye kupasında çeyrek final öncesi 0 ülkede yetişmiş şartı koy bak bakalım futbolcu yetişiyor mu yetişmiyor mu? sadece yabancı sınırı bi işe yaramaz. Tarık çamdal, veysel sarı gibi takozlara 5 er m verilen zamanları çabuk unuttunuz. .

0
0
yanıtYanıtla
bar:

Arkadaş 8 3 le avrupada bir halt olamazlar, o kadar iyi futbolcu çıkartamayız. Avrupanın başarılı takımlarında kural ne ise o olmalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title