Haberler

Galatasaray'a Seyirci Şoku

Galatasaray ile Avusturya'nın Austria Wien takımları arasında oynanan UEFA Kupası (H) Grubu son maçında, sarı-kırmızılı kulüpte seyirci şoku yaşandı. Taraftarlar maça çok az ilgi gösterirken, tribünler adeta boş kaldı.

Yeni açık tribün boş kalırken, kombine bileti olan taraftarların dışında maça çok az taraftar geldi.

Önceki gün gribal enfeksiyon geçiren Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, maça gelemedi.

Alman teknik adam, kulüp doktorları soğuk hava nedeniyle izin vermediği için takımının başında maça çıkamadı. Feldkamp'ın, yerine sarı-kırmızılı takımın başında antrenör Ahmet Akcan yer aldı.

Galatasaray'da, geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor maçında oyundan alınırken disiplinsiz davranışlarda bulunan Arda, Austria Wien maçının ilk 11'nde yer aldı. Teknik direktör Feldkamp, oyundan alınışını beğenmeyen ve tepki gösteren oyuncusunu, sportif anlamda cezalandırmayarak forma vermeyi sürdürdü.

Galatasaray'da lig maçında cezalı olan Song yeniden formasına kavuşurken, Bouzid yedek kulübesine döndü. Ligde cezalı olan Hasan Şaş da yedekler arasında yer bulurken, UEFA'ya verilen listede yer almayan Hakan Balta oynayamadı, bu futbolcunun yerine Volkan Yaman şans buldu.

Sarı-kırmızılı ekipte, Lincoln, Linderoth, Okan ve Carussca da sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemedi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Sivasspor maçında birbirleriyle tartışan Servet ve Arda'yı barıştırdı. Taraftarlar, iki futbolcudan el ele tutuşup tribüne gelmesini istedi. Bunun üzerine tribüne giden futbolcular, birlikte taraftarları selamladı. Tribünlerin önüne kadar yan yana giden futbolculardan Servet'in, tribünün önüne geldiklerinde Arda'nın elini tutarak kaldırması dikkat çekti.

Galatasaray'ın rakibi Austria Wien takımında bir de Türk oyuncu yer aldı.

28 yaşındaki Viyana doğumlu Türk oyuncu Yüksel Sarıyar, Galatasaray'a karşı ilk 11'de forma giydi.

Galatasaray-Austria Wien maçıyla aynı anda başlaması gereken grubun diğer maçı Panionios-Bordeaux karşılaşması daha geç başladı.

Yunanistan'da oynanan maçın, yaklaşık 2,5 dakika daha geç başlaması dikkat çekti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title