Haberler

Galatasaray'a İndirim Yok

Tahkim Kurulu, Cimbom'un 5 Maçlık Seyircisiz Oynama Cezasını Onarken, Aynı Zamanda G.saray Kongre Üyesi Olan Tahkim Başkanı Arslan, Toplantıdan Çekildi.

Tahkim Kurulu, Cimbom’un 5 maçlık seyircisiz oynama cezasını onarken, aynı zamanda G.Saray kongre üyesi olan Tahkim Başkanı Arslan, toplantıdan çekildi.

TAHKİM Kurulu, PFDK’nin Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle 5 maç seyircisiz oynama cezası verdiği Galatasaray’ın itirazını görüştü ve sarı kırmızılıların cezasını onadı.

Hasan’ın cezası 1’e indi

Aynı zamanda G.Saray kongresi üyesi olan Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan, kurulda diğer üyeleri etkilememek için toplantıdan çekildiğini söyledi. Basında bazı sözlerinin yanlış yansıtıldığını ifade eden Arslan, "Tahkim Kurulu olarak bugün (dün) gündemimizdeki diğer dosyalarımızı görüştük. Hasan Şaş’ın da konusunu görüştük. Ama Galatasaray’ın seyircisiz oynama cezasıyla ilgili görüşmede, ben başkan olarak çekildim. Bunun sebebi, basında benim bazı sözlerimin yanlış yansıtılması. Bu nedenle herhangi bir polemiğe fırsat vermemek, yanlış bir değerlendirme olmaması için bu dosyanın görüşmesinden çekildim" dedi. Kurul, yaptığı toplantıda G.Saray’ın cezasını onarken, Hasan Şaş’ın 2 maçlık cezasını da 1’e indirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title