Haberler

Galatasaray, 6 Günde 3 Maça Çıkacak

Güncelleme:

Galatasaray, Süper Ligde 29 ve 30. haftaların arasında oynayacağı Türkiye Kupası yarı final rövanş maçıyla birlikte 6 günde toplam 3 müsabakaya çıkacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Spor Toto Süper Lig'de 27, 28, 29, 30 ve 31. haftalar ile Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçlarının programını açıkladı. Açıklanan fikstürün bir bölümünde Galatasaray'ı zorlu bir dönem bekliyor. Sarı-kırmızılılar, 6 günde toplam 3 maç yapacak.

SERÜVEN TRABZONSPOR MAÇIYLA BAŞLIYOR

Aslan, 29. hafta maçını 15 Nisan Pazar günü evinde Medipol Başakşehir ile oynadıktan sonra 18 Nisan Çarşamba günü kupada T.M. Akhisarspor'u ağırlayacak. Sarı-kırmızılılar daha sonra 30. hafta maçında 21 Nisan Cumartesi günü Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Galatasaray, Beşiktaş ile de ayrıca 29 Nisan Pazar günü Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Galatasaray'ın açıklanan programa göre maçları şöyle:

27. HAFTA

1 Nisan Pazar 19.00 Galatasaray - Trabzonspor

28. HAFTA

9 Nisan Pazartesi 20.00 Gençlerbirliği - Galatasaray

29. HAFTA

15 Nisan Pazar 19.00 Galatasaray - Medipol Başakşehir

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL

18 Nisan Çarşamba 20.30 Galatasaray - T.M. Akhisarspor

30. HAFTA

21 Nisan Cumartesi 19.00 Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray

31. HAFTA

29 Nisan Pazar 19.00 Galatasaray - Beşiktaş

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Reis:

Bunun haber niteliği nerde? Avrupada ligler haftaiçi de oynanıyor. Bjk bir ay her 3-4 güne bir maçla oynadı. GS kupa maçı oynayacak diye niye haber oluyor anlamadım??

6
12
yanıtYanıtla
barzo:

hepinizi üst üste koyup macı alacagız

15
2
yanıtYanıtla
Tarih bölümü herzamn cimbom işi:

Cimbom herkese cimbombom

9
2
yanıtYanıtla
sss:

tüpçü başladı sampıyon yaptırmak ıcın beşiktaşı verdigi 100 milyon liracıgı güme gider yoksa

8
2
yanıtYanıtla
Fb:

Beter olun cin conlar

1
9
yanıtYanıtla
can:

kupa maçı oynuyan takımlar da aynı fikstür gs reklamımı yapıyonuz

4
4
yanıtYanıtla
MARUF SAYDUT- antakya/HATAY:

bu gerçektende sinsice yapılan bir kurgu senaryo aklı sıra yetkililer galatasarayı ipe götürecekler ALLAH''tan korkun be sırf zevkiniz, bagımlılıgınız ve hırsınız yüzünden onca futbolcuyu zora sokuyorsunuz yazık valla yazık o futbolcularında aileleri var onlarda insan düşünün ya, futbolcu dedigin robot deqil sakatlanması var hastalanması var. bu insanlar evlerine ekmek götürüyorlar alınlarının terleriyle hemde. TFF yetkililerin komple degişmesi lazım sayın Cumhur''başkanım ALLAH için buna bak

5
1
yanıtYanıtla
Ferhat:

Galatasaray eskiden bu tarz fikstür ile çok maça çıktı bunlar çerez gs için , gs diğerleri gibi fikstürden yakınmaz . Hepsinin kafasını ezecek gücümüz var gücü kontrollü kullanacağız . Gazabımız üzerlerinde olacak . Ağlayan sızlayan ufak Anadolu klüplerine benzetmeyin ( BJK , fener vs )

4
0
yanıtYanıtla
Ultraslan Almanya:

Dört sene üste üste sampiyon olduk avrupanin krali olduk

3
0
yanıtYanıtla
BABANIZ BEŞİKTAŞ:

BEŞİKTAŞ sıralamaya girmez HANGİ BABA EVLATLARIYLA YARIŞIR Kİ. . . YARIŞIN ÇOCUKLAR KENDİ ARANIZDA YARIŞIN AMA BABANIZA DA SAYGI DUYUN. . :)))))))))HAYIRLI KANDİLLER ÇOCUKLAR

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title