Haberler

Galatasaray, 4 Haftadır Basın Toplantısına Katılmıyor

Güncelleme:

Galatasaray, Medipol Başakşehir maçının ardından basın toplantısına katılmadı. Sarı-kırmızılılar böylece ligde son 4 karşılaşmada da basın toplantısına gelmedi. Galatasaray katılmadığı 3 toplantı için toplam 70 bin TL para cezası aldı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda karşılaştığı Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısına herhangi bir isim katılmadı. Teknik Direktör Fatih Terim'in cezalı olması nedeniyle maç sonrasında basın toplantılarına katılması beklenen Yardımcı Antrenörler Levent Şahin ya da Ümit Davala, ligde üst üste 4 maçtır toplantılarda yer almadı.

PFDK'DAN 70 BİN LİRA PARA CEZASI ALDI

Sarı-kırmızılılarda sadece Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Keçiörengücü maçında Yardımcı Antrenör Levent Şahin basın toplantısına katılmıştı. Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor maçında da toplantıya katılmayan Galatasaray'a Profesyonel Disiplin Kurulu 30 bin TL para cezası vermişti. Beşiktaş ve Konyaspor maçlarından sonra katılmadıkları toplantılar için 20'şer bin TL ceza alan sarı-kırmızılılar toplamda 70 bin TL para cezası aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

KÖFTECİ SELAHATTİN:

BU HABERLERLE GALATASARAYI, HOCASINI, FUTBOLCUSUNU YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR. ADAMLARA KONUŞTUKÇA CEZA KESTİLER. ONLARDA ANLADI VE EN GÜZELİ HİÇ KONUŞMAYALIM DEDİLER BENCEDE DOĞRUSUNU YAPIYORLAR

18
5
yanıtYanıtla
gezgin1671:

federasyondan hak etmeden aldıklarını geri ödüyorlar

7
11
yanıtYanıtla
dıllıkçı:

fatih terim tffden aldığı paralardan öder

6
8
yanıtYanıtla
Ultraslan67:

Tüp kafalı konuşsun ceza alsin diye bakıyorlar seytanlarrrrrr

9
1
yanıtYanıtla
RIZA:

NIYE KONUŞSUNKİ A DEDİLER CEZA B DEDİLER CEZA EN İYİSİNİ YAPIYORLAR SİZLER YURUMLUYORSUNUZ YA YETER.

8
1
yanıtYanıtla
Endişe:

Sahada oynanır futbol, Fatih Terim hep böyle derdi. Şimdi bu tür ağlamalar koskoca Galatasaray kulübü teknik direktörüne ve camiasına yakışıyor mu? Ne olursa olsun sen Galatasaraysın. Türkiye de hadi anladım ki hakemler var e ama siz Avrupa da da perişansınız. Bunda Fatih Terim in hiç mi suçu yok?

1
6
yanıtYanıtla
serkan.:

kıme.konışacak..allah.aşkına

6
1
yanıtYanıtla
SADO:

adam konuşmak istemiyorsa zorla mı konuşacak arkadaşım allah allaaaaahhh

4
1
yanıtYanıtla
Izmirli ibo:

Neyinize konuscak lan sizin bir tane gs ki yok lig tv de biz olmazsak açsınız ama lig tv en çok bize abonelik satıyorsunuz adam olun

3
2
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Ulan zaten para yok takımda, birde durmadan ceza öderseniz nabacaz.

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title