Haberler

Galatasaray 3 Puana Hasret Kaldı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Osmanlıspor'a kendi evinde 2-1 mağlup olarak, kötü gidişatını durduramadı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Osmanlıspor'a kendi evinde 2-1 mağlup olarak, kötü gidişatını durduramadı.

Karşılaşmanın 29. dakikasında Serdar Deliktaş'ın golüne engel olamayan sarı-kırmızılı ekip, 41. dakikada Selçuk İnan'la skoru eşitlemesine karşın, 50. dakikada Muslera'nın pozisyon hatasını iyi değerlendiren Torje'nin ağlara gönderdiği top, müsabakanın skorunu belirledi.

Sezona Medicana Sivasspor deplasmanında aldığı 2-2'lik beraberlikle başlayan son şampiyon "Cim Bom", Osmanlıspor yenilgisi sonrası, ilk iki haftayı 1 puanla geride bırakmak zorunda kaldı. Osmanlıspor ise bu galibiyetle puanını 4'e yükseltti.

Galatasaray takımı, ikinci hafta itibariyle lig sıralamasında 13. duruma geriledi.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte alınan sonucu ıslıklarla protesto eden Galatasaray taraftarı, kaleci Fernando Muslera lehine tezahüratlarda bulundu.

Son 20 dakikadaki baskı, gol getirmedi

Galatasaray'ın özellikle son 20 dakikadaki baskısı gol getirmedi.

Rakibine karşı maçın son bölümünde birçok pozisyona giren sarı-kırmızılılar, Podolski, Selçuk ve Sneijder'le çok sayıda gol fırsatını değerlendiremedi.

Müsait durumlarda son vuruşların iyi yapılamaması, Galatasaray'ın taraftarı önündeki maçı puansız tamamlanmasına neden oldu.

Ligde 8 maçlık namağlup unvanını kaybetti

Galatasaray, Osmanlıspor'a 2-1 yenilerek, ligde 8 maçtır sürdürdüğü namağlup unvanını yitirdi.

Ligdeki son yenilgisini, geride kalan sezonun 27. haftasında Trabzonspor'a karşı deplasmanda 2-1'lik skorla alan "Cim Bom", ardından Gaziantepspor (1-0), Akhisar Belediyespor (2-0), Torku Konyaspor (1-0), Mersin İdmanyurdu (1-0), Gençlerbirliği (1-0), Beşiktaş (2-0) ve Çaykur Rizespor (1-1) maçlarında yenilgi yüzü görmezken, bu sezona deplasmanda 2-2'lik Medicana Sivasspor maçıyla başladı ve ikinci haftada Osmanlıspor'a kendi seyircisi önünde kaybetti.

"Cim Bom", Osmanlıspor karşılaşması öncesi ligdeki son 8 maçında 6 galibiyet ve 2 beraberlik almıştı.

Felipe Melo, sezonun ilk maçına çıktı

Galatasaray'da Felipe Melo, ikinci yarıda oyuna girerek bu sezonun ilk maçına çıktı.

Sarı-kırmızılı ekibin 2-0 geriye düşmesinin ardından oyuna müdahale eden teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 58. dakikada Jose Rodriguez'i oyundan alıp, yerine Felipe Melo'yu sahaya sürdü.

Takımdaki geleceği uzun süre tartışma konusu olan ve sözleşme uzatarak kadroda kalan Brezilyalı oyuncu, bu sezon hazırlık maçları dahil ilk kez forma giymiş oldu.

Burak Yılmaz'a önce ıslık, sonra destek

Müsabakanın 58. dakikasında oyundaki yerini Yasin Öztekin'e bırakan Burak Yılmaz, taraftarın önce ıslıklı protestosuyla, daha sonra destek tezahüratlarıyla karşı karşıya kaldı.

Sahadan çıkarken ıslıklanan Burak, bu tepkilere formasındaki Galatasaray armasını öperek ve alkış yaparak karşılık verdi. Oyuncunun saha kenarına gelmesinin ardından ise tribünlerden lehine tezahüratlar yapıldı.

Muslera lige ısınamadı

Galatasaray'ın geride kalan sezon elde ettiği başarılarda önemli payı bulunan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, ligin ilk iki haftasında beklentilerin uzağında bir performans ortaya koydu.

Medicana Sivasspor maçında topu elinden kaçırarak hatalı bir gol yiyen Muslera, Osmanlıspor karşısında da yine bir pozisyon hatası sonrası kalesinde gole engel olamadı.

Osmanlısporlu oyucu Torje'nin takımını 2-1 öne geçiren golünde, kalesinden fazla açılan Muslera, açıyı kapatamayarak topu çıkaramadı. Bu golün ardından taraftarlar, oyuncu lehine tezahüratlarda bulunarak Muslera'ya moral vermeye çalışırken, Uruguaylı file bekçisi kafasını iki yana sallayarak, yaptığı hatanın üzüntüsünü yaşadı.

Geride kalan sezonun son 6 lig maçında kalesini gole kapatan Muslera, bu sezon ise 2 maçta kalesinde 3 gol gördü.

Hamzaoğlu yönetiminde iç sahadaki ilk mağlubiyet

Galatasaray, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Türk Telekom Arena'da ilk kez bir Süper Lig maçı kaybetti.

Sarı-kırmızılı takım, daha önce Hamzaoğlu yönetiminde çıktığı 12 lig maçından, 10 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrılmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title