Haberler

Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak: Kalp Krizinden Gidebilirdim

Güncelleme:

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe maçından sonra maçın hakemi Fırat Aydınus hakkında sert sözler kullandı. İşte Abdurrahim Albayrak'ın 2-2 biten Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamalar:

Genç kardeşimiz hayatını kaybetti. Çok üzüntülü olduğumuzu söylemek istiyorum. Fenerbahçe camiasının başı sağolsun. Çok iyi giden bir maç, dostça giden bir maç maalesef gitti. Geçen hafta da söylemiştim artık sabrımız taşıyor diye. Rakip takımdan açık bir şekilde taca çıkan topu hakem görmemiş ve maç 2-2 olmuştur.

''BAŞKA BAŞKANLAR GİBİ BAĞIRALIM MI?''

Allah'ın adaleti var, inanıyoruz. Ama artık yeter! Yazık ya yazık. Başka başkanlar gibi çıkıp bağıralım mı? İnsan gibi konuşuyoruz. Yazık günah değil mi ya? Yazık, günah! Galatasaray, hak istiyor. Herkese eşitlik istiyor. Hakemin, yan hakemin gözü önünde top taça çıkıyor ama topu rakibe veriyor.

''BEN DE KALP KRİZİ GEÇİREBİLİRDİM''

Herhalde yakında seçim olacak. Federasyonda bir seçim olacak. O zaman bakacağız. Hiç kimseye bize bir şey verin demiyoruz. Sadece adalet istiyoruz. Sabahtan akşama kadar çalışıp buraya geliyoruz. Futbolcular çalışıyor. Ben de burada kalp krizinden gidebilirdim. Herkes artık elini vicdanına koysun. Buraya kadar geldik artık ya.

''ARTIK YETER!''

Ben hakemler için artık fazla konuşmak istemiyorum ama taraftarımızın sabrı taştı, yönetimin sabrı taştı. Artık yeter ya yeter! Gerçekten yeter. Son derece üzgünüm. Maç sonu Fenerbahçeli futbolcuları teker teker içeri soktum. Onlar bizim misafirimiz çünkü. Onlar da bizim için aynısını yapar. Belhanda'nın suratı kıpkırmızı şu an. Bunların olmaması lazım. Kavga benim hiç tarzıma uygun bir şey değil. Maalesef önlenemez bir hale geldi. Allah'a şükürler olsun fazla büyümeden bitti.

Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak: Kalp Krizi Geçirebilirdim

''PENALTI POZİSYONU TARTIŞMALIDIR''

Hakemin kararına saygı duymak lazım. Ndiaye'yi VAR'dan görmüş, kırmızı kart çıkarmıştır. Taç pozisyonunda da VAR'dan baksaydı, onu da görürdü. Penaltı pozisyonu da tartışılır. Muslera önce topa vuruyor, sonra rakibe vuruyor. O pozisyon tartışmalı.

''KULÜBE NİYE ÇILDIRDI PEKİ?''

Kulübeleri çıldırtan olaylar nelerdir? Fatih hoca ve Hasan hoca inatla hakemlere görüntüye VAR'dan bakın diyor ama bakmıyorlar. O yüzden sinirlendiler. (Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500

Yorumlar (37)

kaptan:

cuma günü bitmiş cumartesi gününe girmiş saat 00. 15 cıkmiş canlı yayına abdurrahim albayrak hayırlı cumalardan bahsediyor din istismarcılığı yapıyor her zaman olduğu gibi allaha havale ediyorsunuz. sayın albayrak geçen sene aynı hakemlerle şampiyon olduğunuzda acaba kime havale ettiniz?işinize geldiği gibi dini imani ve milliyetçili ve birde kabadayılığı istismar ettiğiniz için bende sizi allaha havale ediyorum. . .

7
1
yanıtYanıtla
bbztt:

ne kalp varmış lan sende bi gidemedin git lan kapı orda :D

6
1
yanıtYanıtla
YETER BE YETER:

FUTBOLDAN SOĞUTTUNUZ YETER BE YETER , BİRİLERİ EMRETTİ BU MAÇ BERABERE BİTECEK DEDİ FIRAT A. HERZAMANKİNİ UYGULADI YETTER YETER YETERRRR ÇEKİN ŞU PİS ELLERİNİZİ FUTBOLUN ÜZERİNDEN

2
4
yanıtYanıtla
BOSINSANLAR:

sizin bedavan aldığınız puanlarla da bir çok insan kalp krizi geçirdi abdurrahim efendi!!!!

3
2
yanıtYanıtla
Malll değneği:

Valla iyi olur Türk futbolu senin gibi terim gibi hasan şaş gibi adamlardn kurtulur. Terimin canı yanmış mafyacılık yapıyo gene.. İlla kebapcıyı mı cağıralım fatoşş

4
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ:

20 yaşında bir gencimiz öldükten sonra adamın(!) yaptığı açıklamaya bak. Utan biraz be çok mu önemli bir canımız gittikten sonra yenmek veya yenilmek? 10-0 yenseniz mutlu mu olacaktın? Beşiktaş yense nolur, Fenerbahçe, Galatasaray ne biliyim Akhisarspor yense nolur?

5
0
yanıtYanıtla
kaptan:

allah aşkına yan hakemin önünde top taca cıkıyor diyorsun da sayın abdurrahim albayrak yan hakemi kimse görmediki o civarda yalan konuşma allah aşkına milyonlarca insan seyretti o pozusyonu yan hakemi gören varmı görse önce faul verecek büyük ihtimalle. birde allahın adaleti birtek sizin içinmi geçerli lütfen yapmayın allah aşkına. .

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı YazınAHMET KARA:

tam bir sohmensin başka diyecek laf yok saan

4
0
yanıtYanıtla
alkan:

sayın başkan madem adalet istiyosunuz haksız kornerden atılan golüde söyleyin. . gecen hafta fenere ankaragücü maçında verilen penaltının aynısı neyi tartışıyoruz. . hakemde 10 numara yönetti . . ayrıca bi eksiklik varsa oda gs li oyunculara verilmeyen kartlardır. . belhanda ve donk kırmızı almalıydı neyse zaten maç bitmiş artık. . ama fatih hoca ve özellikle hasan efendi bir an önce bir psikiyatri kliniğine yatırılmalıdır. . psikolojık destek şart böyle olmaz. .

3
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Alanya dan aldığınız adam yerine, sponsorcuğunuz size derdiboldan daha iyi bir golcü alabilirdi. Biz de bunu düşünmekten kalpten gideceğiz. Her gsliyim diyeni gurur yapıp alın. Adam nerede. Gören var mı?

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title