Haberler

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak: 5 Milyon Liralık Bir Anlaşma Yapmış Oluyoruz

Güncelleme:

Galatasaray futbol takımının forma sırt reklamı için "ikinciyeni.com" ile sponsorluk anlaşması yaptı. Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak "Paket olarak baktığımızda, yaklaşık 5 milyon liralık bir anlaşma yapmış oluyoruz." dedi.

Galatasaray Kulübü, futbol takımının forma sırt reklamı için online ikinci el otomobil alım satım platformu "ikinciyeni.com" ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Türk Telekom Stadında düzenlenen sponsorluk anlaşmasının imza törenine, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcısı Yusuf Günay, yönetim kurulu üyeleri İlber Aydemir ve Mahmut Recevik, Anadolu Grubu Otomotiv Grup Başkanı Bora Koçak ile Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Özgür Maraş katıldı.

"KULÜBÜMÜZ İÇİN İYİ BİR ANLAŞMA"

Abdurrahim Albayrak, Garenta ile olan sponsorluk anlaşmalarını devam ettirdiklerini belirterek, "Bu günkü şartlarda kulübümüz için iyi bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. Garenta'ya çok teşekkür ediyorum. Bir yıllık bir anlaşma. Hizmetimize 74 araba veriyorlar. Aynı zamanda 2 milyon lira alacağız. Paket olarak baktığımızda yaklaşık 5 milyon liralık bir anlaşma yapmış oluyoruz." diye konuştu.

Albayrak, kulübe sponsor bulma konusunda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini dile getirerek, "En kısa zamanda yine karşınızda olacağımızı umut ediyorum." ifadesini kullandı.

"GALATASARAY'A HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Özgür Maraş da Galatasaray ile yola devam etmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatarak, "ikinciyeni.com markamızı daha geniş kitlelere tanıtmak için dünya markası olan Galatasaray ile önemli bir iş birliği gerçekleştiriyoruz. Anadolu Grubu olarak her zaman spor ve sporcunun yanında olacağız. Bu işbirliğinin hem bize hem de Galatasaray'a hayırlı olmasını diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

Carsi:

Hadi lan gevsekkk

0
2
yanıtYanıtla
Alloha:

Vavvvv.5 milyon

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title