Haberler

Galatasaray 104. Kuruluş Yılını Kutladı

Galatasaray Kulübü'nün 104. Kuruluş Yılı, Tüm Sporcu ve Personelin Katılımıyla Düzenlenen Özel Geceyle Kutlandı.

Galatasaray Kulübü'nün 104. kuruluş yılı, tüm sporcu ve personelin katılımıyla düzenlenen özel geceyle kutlandı.

WOW İstanbul Otel'de, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye, kulübün eski başkanlarından bazıları, yönetim kurulu üyeleri, tüm şubelerden sporcular ve teknik heyetleri ile kulüp personeli katıldı.

Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılımıyla düzenlenen organizasyonda, özellikle alt yapı sporcularının, futbol takımı oyuncuları ve teknik heyetine ilgisi yüksek olurken, başkan Adnan Polat ile futbol şubesi üyesi Haldun Üstünel de bu ilgiden nasibi aldı.

Yemek öncesindeki kokteyl bölümünde minik sporcular, futbol (A) takımının oyuncularıyla fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Gecede konuşma yapan Adnan Polat, Galatasaray'ın büyük bir aile toplantısı yaptığını belirtirken, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Galatasaray'ın 104. yaşının tamamladığını aktaran Polat, ''Galatasaray, artık 105 yaşında bir delikanlı. Bugün burada büyük bir aile toplantısı yapılıyor. Muhteşem bir tablo. Galatasaray için emek veren bu aile, ilk kez bu şekilde bir araya geliyor. Ümit ederim ki bu geleneksel hale gelir. Birlik ve beraberlik içinde olursak, Galatasaray'ın önü hep açık olur ve daha ilerilere gideriz. Kamuoyunda Galatasaray hep en fazla ilgi gören futbol takımıyla ön planda, ancak Galatasaray için mücadele eden, ter döken yüzlerce sporcumuz var'' dedi.

Bu arada, Mehmet Cansun'un tendon bağında kopma olduğu ve yarın bir cerrahi operasyon geçireceği öğrenildi.

Galatasaray'ın 104. kuruluş yılı için hazırlanan özel pastayı, Adnan Polat ile sarı-kırmızılı kulübün eski başkanları kesti.

Gecede, Galatasaray Spor Kulübü'nün çeşitli şubelerince geride kalan sezonda kazanılan kupalar sergilendi.

-ÜSTÜNEL: TAKIMA 2-3 TAKVİYE GEREKİYOR

Galatasaray Futbol Şubesi Üyesi Haldun Üstünel, son dönemde aldığı başarısız sonuçlarla bir düşüş yaşayan futbol takımına 2-3 takviye gerektiğini söyledi.

Başarısız sonuçlar alınan son haftalar için, ''Son 3 haftayı saymayalım'' ifadesini kullanan Üstünel, şöyle konuştu:

''Sezon başından beri oynadığımız resmi karşılaşmaların çoğunda, giderek artan bir performansımız vardı, ama son 2-3 haftada takımda bir düşüş var. Bunun nedenlerini araştırıyoruz. Bunun üzerine çalışmalar yapıyoruz. Çok daha kuvvetli olarak, önümüzdeki karşılaşmayla beraber geriye dönüş yapacağız. Yaklaşık 8-9 gün içinde üst düzey 3 karşılaşma oynayacağız. Bu karşılaşmaların önemini biliyoruz. Onun için çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Milli maç arasını çok iyi değerlendirdik. Sakatlarımızın geri dönmesi bizi çok mutlu etti. Hep beraber izleyeceğiz. Çok daha farklı bir Galatasaray olarak son 3 karşılaşmaya dönüş yapıyoruz.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title