Haberler

Galatasaray: 1 - Sakaryaspor: 0 (İlk Yarı)

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray, Sakaryaspor Karşısında İlk Yarıyı 1-0 Önde Tamamladı.

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray, Sakaryaspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

5. dakikada sol kanattan Arda'nın pasıyla hareketlenen Orhan'ın ceza sahasına girer girmez ortasında, yakın mesafeden kimsenin dokunamadığı top kaleye paralel olarak taça çıktı.

15. dakikada Okan'ın kaptırdığı topla hareketlenen Murat Erdoğan'ın ceza sahası dışından sert vuruşunda, meşin yuvarlak defansa da çarptıktan sonra kaleci Mondragon'un ellerinde kaldı.

25. dakikada sağdan Okan'ın orta olarak kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası önünde Hasan Kabze'nin kafasından seken top altı pasta Ümit'in önünde kaldı. Bu oyuncunun ilk vuruşu ve ardından yere düştükten sonra yaptığı ikinci vuruş kaleci Martinez'den dönerken, son olarak geriden gelen Hasan Kabze'nin şutunda da Martinez meşin yuvarlağı kornere çeldi.

34. dakikada sağdan Cihan'ın ortaladığı topa arka direkte müsait durumdaki Arda'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

39. dakikada Cihan'ın sağdan kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içinde İliç'in üzerinden atladığı top Ümit'in önünde kaldı. Bu oyuncunun yerden sert vuruşunda ise meşin yuvarlak direğin dibinden az farkla auta gitti.

45. dakikada Murat Erdoğan'ın soldan yaptığı ortaya ceza sahası içinde Okan'ın gelişine vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

Aynı dakikada sağdan Ümit'in ortaladığı topa altı pas önünde şık bir kafa vuruşu yapan Hasan Kabze, meşin yuvarlağı arka direkte ağlarla buluşturdu: 1-0

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğünde tamamlandı.

Stat: Ali Sami Yen

Hakemler: Yunus Yıldırım, Süleyman Özay, Alper Ulusoy

Galatasaray: Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Orhan, Okan, İliç, İnamoto, Arda, Hasan Kabze, Ümit

Sakaryaspor: Martinez, Murat Duman, Suat, Erdinç, Gökhan, Musa, Mbayo, Zafer, Murat Erdoğan, Rasim, Okan

Gol: Dk. 45 Hasan Kabze (Galatasaray)

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title