Haberler

Galatasaray: 1 - Beşiktaş: 0 (İlk Yarı)

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş Arasında Yapılan Derbi Maçın İlk Yarısını Sarı -Kırmızılı Takım, 1 -0 Önde Tamamladı.

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında yapılan derbi maçın ilk yarısını sarı-kırmızılı takım, 1-0 önde tamamladı.

4. dakikada Arda'nın soldan kullandığı korner atışında arka direkte bomboş pozisyonda topla buluşan Mustafa, meşin yuvarlağı rahat bir şekilde kafayla filelere göndererek maçın hemen başında takımını 1-0 öne geçirdi.

5. dakikada Kewell'in sol çaprazdan yerden kötü şutunda, top yandan auta gitti.

7. dakikada Kewell'ın pasında yine sol çaprazda topla buluşan Baros, önünü açıp sert vurdu, ancak meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

12. dakikada Yusuf'un soldan yerden pasında ceza alanı içinde topla buluşan Serdar Özkan, iki oyuncuyu geçip önünü açtı ve sert vurdu. Ancak meşin yuvarlak çok az farkla yandan auta gitti.

22. dakikada Keita, sağdan taşıdığı topla ceza alanına yöneldi. Bu oyuncu, İsmail'i geçip ceza alanı içinde boş pozisyonda bulunan Kewell'a topu indirdi. Ancak bu oyuncunun gelişine sert şutunda, meşin yuvarlak yandan çok az farkla auta çıktı.

30. dakikada Keita'nın sağdan ortasında ceza alanı içinde İbrahim Kaş'tan önce topa kafayı vuran Kewell, meşin yuvarlağı az farkla auta gönderdi.

Galatasaray, derbi karşılaşmasının ilk yarısını da 1-0 önde tamamladı.

Stat: Ali Sami Yen

Hakemler: Bülent Yıldırım, Bahattin Duran, Alper Ulusoy

Galatasaray: Franco, Sabri, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta, Keita, Mehmet Topal, Mustafa, Kewell, Arda, Baros

Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari, İsmail, Tabata, Ekrem, Ernst, Yusuf, Serdar Özkan, Nihat

Gol: Dk. 4 Mustafa (Galatasaray)

Sarı Kartlar: Dk. 37 Ferrari ve Tabata (Beşiktaş), Dk. 38 Mustafa (Galatasaray)

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title