Haberler

Gago, Savıola'yı İstiyor

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) Ekiplerinden Fc Barcelona'da Forma Giyen Ancak Sezon Bitiminin Ardından Başka Bir Takıma Transfer Olması Beklenen Arjantinli Yıldız Saviola'ya, Real Madridli Futbolcu Gago'dan Davet Geldi.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden FC Barcelona'da forma giyen ancak sezon bitiminin ardından başka bir takıma transfer olması beklenen Arjantinli yıldız Saviola'ya, Real Madridli futbolcu Gago'dan davet geldi.

Bir süredir transfer borsasında ismi en çok geçen futbolcuların başında gelen Arjantinli Saviola'nın hangi takıma transfer olacağı belirsizliğini korurken, Real Madrid'den ilginç bir açıklama geldi. Real Madrid'in Arjantinli oyuncusu Fernando Gago, Saviola'nın Real Madrid'e transfer olmasınının kendisini memnun edeceğini söyledi. Arjantin Milli Takımı'yla 'Copa America 2007'de mücadele eden Gago, konuyla ilgili, "Saviola mükemmel bir futbolcu. Milli takımda da çok iyi oynuyor. Onunla oynamaktan zevk

alıyorum" dedi.

Barcelona'da bir türlü aradığını bulamayan Saviola için başta Real Madrid olmak üzere üst düzey birçok Avrupa takımının transfer girişimlerinde bulunduğu bildiriliyor.

(ERS-ERS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title