Haberler

G3 Soruşturmasında İki Tutuklama

Batman'da Anavatan Partisi (Anap) Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun da Katıldığı Düğünde G3 Piyade Tüfeğiyle Ateş Edilmesi Sonucu Açılan Soruşturmada 2 Kişi Tutuklandı.

Batman'da ANAVATAN Partisi (ANAP) Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun da katıldığı düğünde G3 piyade tüfeğiyle ateş edilmesi sonucu açılan soruşturmada 2 kişi tutuklandı.

Batman'da geçtiğimiz Pazar günü ANAP İl Başkanı Kemal Tarhan'ın oğlu Barış Tarhan'ın, ANAVATAN Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun da katıldığı düğün töreninde 'G-3 piyade tüfeği' ile havaya ateş açılmıştı. Gece geç saatlere kadar süren düğün töreninde G3 piyade tüfeği ile havaya ateş açılmasının ardından Beşiri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı. Açılan soruşturmanın ardından G3 piyade tüfeği ile havaya ateş açtığı ileri sürülen Fatih T. ile Erdal T. gözaltına alındı. Mahkemeye sevkedilen iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan savcılığın olayda kullanılan G3 piyade tüfeği ile ilgili soruşturmayı genişlettiği bildirildi.

(MŞY-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title