Haberler

G.Saraylılar İsyan Etti

Güncelleme:

G.Saray taraftar grubu "ultrAslan", TFF binasına yürüyerek Federasyonu protesto etti.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Mersin İdman Yurdu maçında yaşananlar nedeniyle Fatih Terim ve yardımcılarına müsabakalardan men cezası veren Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na tepkisini göstermek isteyen Galatasaray taraftar grubu "ultrAslan" Türkiye Futbol Federasyonu binasına yürüdü.

TFF binasına siyah çelenk bırakan sarı-kırmızılı taraftar şu bildiriyi okudu:

"Büyük Galatasaray Taraftarı,

Şikeyi aklama, aklayamazsa saklama, sonra da şike sisteminin işlerliğini sağlama göreviyle yönetime gelen Demirören federasyonunun Galatasaray'a karşı icraatları tarafımızdan endişe ile izlediğimizi defalarca deklare ettik..

Bugüne kadar Türk Futbolunun selameti için adalet istediğimiz son noktada da istifaya davet ettiğimiz tüm çağrılarımıza, tam tersi yönde cevap veren bu güdümlü Federasyona tüm Türkiye'de Galatasaray camiası ve taraftarının büyüklüğünü hatırlatma vakti gelmiştir.

Yeşil sahalarda tertemiz futbol oynanacak ortamı sağlaması gereken, ancak yeşil banknotların uğruna kirli senaryolarını hayata geçirenlere GALATASARAY TARAFTARININ SON SÖZÜ HENÜZ SÖYLEMEDİĞİNİ göstermek için Pazar Günü saat 13:30'da İstinye Park Önü (İTÜ - Ayazağa Metro İstasyonu) buluşarak Saat 14:00'da İstinye TFF Genel Merkezine buluşarak kol kola omuz omuza yürüyeceğiz."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mersin İdmanyurdu Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title