Haberler

G.saray İstedi Trabzon Aldı

Trabzonspor Herkesin Peşinden Koştuğu Bir Golcüyü Renklerine Bağladı.

TRABZONSPOR HERKESİN PEŞİNDEN KOŞTUĞU BİR GOLCÜYÜ RENKLERİNE BAĞLADI.

Bu sezon transferde atak olan bordo mavililer, Türkiye'de her takımın kadrosunda görmek istediği Gökhan Ünal'ı transfer etti !..

Ankara bi iş merkezinde düzenlenen imza törenine, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili kulübün yöneticileri ve Kocaeli Milletvekili Osman Pepe katıldı. 26 yaşındaki golcü futbolcu, törende 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık ön protokole imza attı.

Kulüp başkanı Sadri Şener, yaptığı konuşmada, Gökhan'ı bordo-mavili takıma kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, 'Bu sene çok ciddi transferler yaptık. Bundan sonrası hocamızın işi. Biz elimizden gelen her şeyi yaptık' dedi.

Şener ayrıca, başta bakan Özak olmak üzere Gökhan Ünal'ın transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gökhan Ünal ise büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirterek, 'Bunun için çok mutluyum. Trabzonspor'un da benim de hedeflerimiz var. Burada bu hedeflerime ulaşacağım' diye konuştu.

Törene katılan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak da her zaman Trabzonspor'un emrinde olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: 'Büyük hedefleri olan Trabzonspor'a umarım hayırlı olur. Bundan sonraki en büyük görev Trabzon'daki seyircilerimize ve Türkiye'deki taraftarlarımıza düşüyor. Artık seyircisiz oynama gibi cezalar istemiyoruz. Trabzonspor'da oynamak bir ayrıcalıktır. Hep beraber inşallah Trabzonspor efsanesini tekrar ortaya çıkaracağız.'

Yıldızı Kayserispor'da parlayan Gökhan Ünal, 2005-06 sezonunda Turkcell Süper Lig'de gol kralı olmuştu. Türkiye'deki bütün büyük kulüplerin transfer listesinde yer alan Gökhan ünal'ın adı özellikle Galatasaray ile çok anılmış, hatta yıldız golcünün Galatasaray ile anlaştığı öne sürülmüştü. Ancak bu haberlerle birlikte Gökhan Ünal'ın formunun düşmesi üzerine Kayserispor yönetimi Galatasaray'a tepki göstermiş ve Genel menajer Süleyman Hurma 'Gökhan'ı ne olursa olsun Galatasaray'a satmayacağız, herkese satarız ama Galatasaray'a asla' demişti. Yaşanan bu olaylar nedeniyle Gökhan Ünal ile Kayserispor'un da arası açılmıştı.

ligtv.com.tr

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title