Haberler

G.Saray'ın Yıldızına 4 Yıl Men Cezası

Güncelleme:

TBF Disiplin Kurulu, Galatasaray Medical Park oyuncusu David Hawkins'e 4 yıl men ve 10 bin TL para cezası verdi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Galatasaray Medical Park oyuncusu David Hawkins'e 4 yıl men ve 10 bin TL para cezası verdi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Galatasaray Medical Park oyuncusu David Hawkins ile ilgili dosyayı karara bağladı. Kurulun bu yaptığı toplantıda aldığı karar şöyle:

1- Sporcu David Gregory Hawkins'in Disiplin Yönergesi'nin 32. Maddesi ve Dopingle Mücadele Yönergesi'nin 5. maddesi ile Dopingle Mücadele Yönergesi Disiplin Uygulamaları, Cezai Yaptırımlar Yönergesi'nin 3.2., 3.7.1, 3.7.5 ve 3.12. maddeleri çerçevesinde, tedbir tarihi olan 21.01.2013 tarihinden başlamak üzere 4 (DÖRT) YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 10.000-TL PARA CEZASI ile tecziyesine, ceza Kararının, ilgili Yurt İçi ve Yurt Dışı

Kurumlara bildirilmek üzere TBF Başkanlığı'na sunulmasına,

2- Dosyadaki belgelerin tetkiki neticesinde, Galatasaray Spor Kulübü'nün olay ile ilişkisi bulunmadığı belirlendiğinden, Kulübe herhangi bir ceza verilmesine yer olmadığına, oy birliği ile karar verildi."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

David Hawkins Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title