Haberler

    G.saray'ın Transferi Geliyor

    Sporcope - Galatasaray taraftarının merakla beklediği sağ bek transferi bugün netleşiyor.

    Sporcope - Galatasaray taraftarının merakla beklediği sağ bek transferi bugün netleşiyor. Sarı-kırmızılı takım Molde'de forma giyen Martin Linnes ile her konuda anlaşmıştı. Transfer bugün resmiyet kazanacak.

    Aranan kan bulundu

    Galatasaray'da Eboue'nin gözden düşmesinin ardından sağ bek bölgesinde bir türlü istenen verim alınamadı. O bölgede Sabri Sarıoğlu, Veysel Sarı, Tarık Çamdal, Salih Dursun, Hamit Altıntop, Semih Kaya ve Jason Denayer denendi. Ancak sağ bek transferi gündemden hiç düşmedi.

    3,5 yıllık sözleşme

    Devre arası transfer döneminde de Galatasaray yönetimi o bölge için girişmelerini hızlandırdı. Ajaxlı Van Rhijn'in alınacağı konuşulurken sarı-kırmızılı yöneticiler Molde'nin sağ beki ile anlaştı. Martin Linnes için kulübüne 2 milyon euro bonservis bedeli ödenecek ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen futbolcuyla da 3,5 yıllık sözleşme imzalanacak.

    Bugün açıklanacak

    Galatasaray Linnes'i bugün KAP'a bildirecek. Norveçli oyuncu ise Çarşamba günü sarı-kırmızılı takımın kampına katılacak.

    22 yaşındaki sağ bek bu sezon Molde ile 11 resmi maçta 1 gol attı 4 de asist yaptı. Linnes tek golünü UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynadığı maçta atmıştı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Sabri Sarıoğlu martin linnes veysel sarı Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title