Haberler

    G.saray, Ali Sami Yen'i Mezarı Başında Andı

    Galatasaray, 113. kuruluş yılı etkinlikleri dahilinde kulübün kurucusu Ali Sami Yen'i mezarı başında andı.

    Galatasaray Kulübü, kurucusu Ali Sami Yen'i, 113.  kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde mezarı başında andı.
    Ali Sami Yen'in Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında gerçekleştirilen  anma törenine, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Divan Kurulu Başkanı  Eşref Hamamcıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile sarı-kırmızılı taraftarlar katıldı.
    Törenin ardından Cengiz ve beraberindekiler, aynı mezarlıkta bulunan  Beşiktaş Kulübünün efsane başkanı Süleyman Seba'nın kabrini de ziyaret etti.
    Mustafa Cengiz, kulübün 113. yılını kutladıklarını dile getirerek,  "Değerli insan Ali Sami Yen, 113 yıl önce bugün lisemizin bir sınıfında bir ateş  yaktı. Milyonlarca taraftarı olan ve dünyanın en büyük camialarından birinin  ateşini yakan o büyük insana teşekkür etmeye geldik. Biz Galatasaraylılar olarak  başkanımız Ali Sami Yen'e çok çok teşekkür ediyoruz. Galatasaray olmasaydı, sen  olmasaydın biz hangi ateşin peşinden koşacaktık. İyi ki doğdun ve iyi ki  Galatasaray'ı kurdun. Allah sana ve arkadaşlarına gani gani rahmet eylesin." diye  konuştu.
    Cengiz, kabrini ziyaret ettiklerini Süleyman Seba'nın çok değerli bir  insan olduğunu vurgulayarak, "Ben sevgili Süleyman Seba'yla tanışma onuruna nail  olmuştum. Bir İstanbul beyefendisiydi. Beşiktaş'ımıza yakışır bir başkandı.  Kendisini hem Türk sporuna hem de Beşiktaş'a verdiği katkılar için tekrar hayırla  anıyorum. Bu toprakların takımları olan Beşiktaş'ımız, Fenerbahçe'miz, bütün  takımlarımıza kardeşlik, dostluk ve barış içinde kıyasıya bir mücadele  diliyorum." ifadelerini kullandı.
    ultrAslan da katıldı
    Anma törenine, son divan kurulu toplantısında kulübün eski  başkanlarından Duygun Yarsuvat'ın tepki gösterdiği taraftar grubu ultrAslan da  katıldı.
    Taraftarlar, törende ultrAslan atkısını boynuna taktıkları başkan  Mustafa Cengiz ile fotoğraf çektirdi.
    Kuruluş yılı etkinlikleri yarın tamamlanacak
    Sarı-kırmızılı kulübün 113. kuruluş yılı etkinlikleri, yarın  Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilecek törenle tamamlanacak.
    Lisedeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayacak etkinliklerde  başkan Mustafa Cengiz bir konuşma yapacak. En kıdemli üyenin yaş kütüğüne plaket  çakmasıyla devam edecek törende, 50 yılını dolduran divan üyelerine berat ile  madalyaları verilecek, kazanılan ödül ve kupaların takdimi, ardından da müzeye  teslimi gerçekleştirilecek. Son bölümde ise geleneksel Galatasaray pilavı  yenilecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Süleyman Seba Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title