Haberler

G.saray'a A Bir Darbe Daha

Hafta İçinde Tarihi Bir Yenilgiyle Avrupa'ya Veda Eden Galatasaray, Ligin 23. Haftasında Kasımpaşa'ya Ali Sami Yen'de 1-0 Mağlup Oldu.

HAFTA İÇİNDE TARİHİ BİR YENİLGİYLE AVRUPA'YA VEDA EDEN GALATASARAY, LİGİN 23. HAFTASINDA KASIMPAŞA'YA ALİ SAMİ YEN'DE 1-0 MAĞLUP OLDU.

Galatasaray Avrupa'dan sonra ligde de bir şok yaşadı. Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden sarı-kırmızılılar sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Hafta içinde Bayer Leverkusen'e 5-1 yenilerek UEFA Kupası'ndan elenen Galatasaray, ligin son sırasında yer alan rakibine yenilerek taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.

Ali Sami Yen Stadı'ndaki maça istekli başlayan Galatasaray, ilk 15 dakikadaki baskısına karşın istediği hücum zenginliğini sağlayamadı. Konuk Kasımpaşa devrenin sonlarına dengelediği oyunda kontrataklarda Desire ve Özgür ile tehlikeli olmaya çalışırken, devrenin uzatma anlarında kazanılan serbest vuruşta Erhan'ın golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıya da istediği gibi başlayamayan Galatasaray, kapanan rakibini açmakta zorlandı. 60. dakikadan sonra baskısını artıran sarı-kırmızılılarda 65. dakikada Ümit Karan'ın şutu direkten dönerken, 74'te Hakan ve 75'te Nonda ile gole çok yaklaştı. Son bölümde bütün riskleri göze alan ev sahibi ekip,

Bu sonuçla ligdeki ikinci, evinde sezonun ilk yenilgisini alan Galatasaray, 51 puanda kalmasına karşın Fenerbahçe'nin 1, Beşiktaş'ın 2 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title