Haberler

G-20 Liderler Zirvesi Hazırlık Toplantısı

G-20 Liderler Zirvesi hazırlıkları kapsamında üçüncü toplantı, Antalya Valisi Muammer Türker başkanlığında Belek'te gerçekleştirildi.

Toplantıya, G-20 Liderler Zirvesi Lojistik Görev Gücü Başkanı Büyükelçi Hasan Sevilir Aşan, Vali Yardımcıları Mehmet Kurdoğlu, Mehmet Yavuz, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül ile ilgili kurum ve kuruluşlardan yetkililer katıldı.

G-20 Liderler Zirvesi hazırlıklarının hızlı bir şekilde ilerlediğini kaydeden Vali Türker, 15 Temmuz itibarıyla Belek bölgesinin polisin sorumluluğuna geçtiğini belirterek, toplantıyı ağırlıklı olarak güvenlik ekseninde yapılacak değerlendirmelere ayırdıklarını ifade etti. Toplantıda alt yapı faaliyetleri ve oteller bölgesi ile ilgili diğer konular da görüşüldü.

Vali Türker, toplantının ardından Belek'te ağustos ayı içerisinde faaliyete geçecek G-20 Liderler Zirvesi Güvenlik Tedbirleri Operasyon Merkezi'ni de gezerek incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Kurdoğlu Muammer Türker Antalya Belek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title