Haberler

Lamborghini'ye Binen Sabri Sarıoğlu'nun Yeni Aracı Şaşırttı

Güncelleme:

Sabri Sarıoğlu, önceki akşam eşi Yağmur Sarıoğlu ile 2018 model aracıyla Harbiye'de görüntülendi. 2018 Eylül ayında futbolu bırakma kararı alan Sabri Sarıoğlu, önceki akşam eşi Yağmur Sarıoğlu ile Harbiye'de görüntülendi. Bir mekandan çıkarken görüntülenen futbolcu, patlayan flaşları gülerek selamladı.

Futbolu Bırakan Sabri Sarıoğlu, O Araçla Görüntülendi

Bir dönem eşiyle birlikte milyonluk lüks araç tutkunluklarıyla bilinen ikili, bu sefer mütevazı halleriyle dikkat çekti. 2018 model aracın direksiyonunda olan Sarıoğlu, gecenin karanlığında gözlerden kayboldu.

Sabri Sarıoğlu ''Diğer lüks araçlarınıza ne oldu?'' sorusuna cevap vermedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabri Sarıoğlu Harbiye Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (32)

Adam:

80 bin liralık bu aracı alabilmek için 7 yıl çalışıp her ay birikim yapması gerekiyor insanların. Ve bu bahsettiğim insanlar mühendis, öğretmen, yazılımcı, sanatçı. Tek vasfı 1 küsür saat boyunca koşabilmek olan insanlar değil yani. Beyni çalışan aydın bir insanın 7 yılda (ömrünün 9da biri) güç bela alabildiği bir aracı, koşmak ve topa vurmak yada orasını burasını sergilemek dışında hiçbir vasfı olmayan insanların bir günde alabiliyor olması içimi acıtıyor

26
1
yanıtYanıtla
adana01:

hayata bak beee. benim 5bin tl borcum var uyuyamıyorum. sabriye desem bitarafı ile güler heralde

21
0
yanıtYanıtla
bakış açısı:

bu araba içinde 40 ay 2000 tl tasarruf edip almam gerekiyor, ne acı.

19
0
yanıtYanıtla
1 Vatandaş:

Adamın parası da olsa ister poloya biner ister lamboya ister bisiklete, bize ne.

14
3
yanıtYanıtla
ASLAN TERBİYECİSİ:

6 SARAY EN SON FENERİ YENDİĞİNDE SABRİ 15 YAŞINDA BİR ERGENDİ

6
7
yanıtYanıtla
Cevap:

Kadıköy Şükrü Saraçoğlunda şampiyonluk kupasını da kaldıranlar arasındaydı.

yanıt9
yanıt1
uyuyan aslan:

aslan terbiye olmaz. eninde sonunda yer seni.

yanıt1
yanıt4
SENİN TERBİYECİN:

20 SENEDİR NE YEDİĞİNİZ BELLİ

yanıt0
yanıt0
Adamındibi:

ALLAH GÖRDÜĞÜNDEN AZINI YAŞATMASIN

12
1
yanıtYanıtla
İlginç:

70 80 bin diye küçümsenen araç için insanlar çalışıp seferber oluyor :) :) Bu Hayat ne ilginç

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title