Haberler

"Futbolda Acayip Planlar Yoktur"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray ile berabere kaldıkları maçın ardından sonucun normal olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray ile berabere kaldıkları maçın ardından sonucun normal olduğunu söyledi. Kocaman sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu sonuçta bizim kadar rakibimizin oyun planının da etkisi vardı. Özellikle ilk yarıda Galatasaray çok daha etkiliydi. Saha yerleşimleri durdurmak ve hatalarımız üzerine kurulu bir oyundu. Ana amaçları savunmamızdan çıkmamızı engellemekti. Stoch, Dia ve Alex'i bir araya sokamadık ve Galatasaray'ın oyun planı ilk yarıda iyi işledi. İlk yarı açıkçası çok geniş alanda oynamaya çalıştık ama bunu başaramadık. İkinci yarıda iki tane seçeneğimiz vardı, ya oyuncu değiştirerek oyuncu değiştirmek ya da varolan oyuncularla oyunu değiştirmekti. Biz varolan oyuncularımızla devam ettik. İkinci yarıda Galatasaray kalesinde daha çok gözüktük. Galibiyet için çok üretken olamadık. İkinci yarıda galibiyeti çok istediğmizi söyleyebilirim.

"DIA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ" Dia'nın sakatlığıyla ilgili bir şey söylemek için çok erken, kasığında sorun var, hastaneye götürüldü. Futbolda çok acayip planlar yoktur. Biz Alex, Dia ve Stoch'u topla fazla buluşturmak istiyorduk bu olmadı. Bu bağlantı kesilince Galatasaray ön tarafa doğru biraz daha baskı kurdu. Temel problemimiz buradaydı. Stoch ve Dia'nın ikinci yarıda oyuna daha fazla girmesi daha fazla rakip sahaya gitmemizi ve nispeten oyunu lehimize çevirmemizi sağladı. Ama daha fazla pozisyon üretmeliydik. İlk yarıda Galatasaray ikinci yarıda biz daha iyiydik, beraberlik bu nedenle normal sonuç olarak gözükebilir."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title