Haberler

Futbola Kar Engeli

Konya ve Karaman'da Etkili Olan Kar Yağışı Nedeniyle 3. Lig ve Amatör Küme Maçlarından Bazıları İptal Edildi. 3'üncü Lig 1'inci Gurupta Bugün Saat 13.30'da Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu'nda Oynanması Gereken Karamanspor - Adanaspor ve Ereğli Atatürk Stadyumu'nda Oynanması Gereken Yeni Ereğlispor-osmaniyespor Karşılaşmaları Ertelendi. Maçların Yarın 13.30'da Oynanacağı Bildirildi.

Konya ve Karaman'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 3. lig ve amatör küme maçlarından bazıları iptal edildi. 3'üncü lig 1'inci gurupta bugün saat 13.30'da Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu'nda oynanması gereken Karamanspor - Adanaspor ve Ereğli Atatürk Stadyumu'nda oynanması gereken Yeni Ereğlispor-Osmaniyespor karşılaşmaları ertelendi. Maçların yarın 13.30'da oynanacağı bildirildi.

Diğer taraftan Konya Amatör Küme Süper grup ve birinci kümede oynanması gereken 9 karşılaşma da yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. Süper grupta Konya merkezde oynanması gereken Selçuk Üniversitesi- Emniyet Sporgücü maçı ile ilçelerde oynanması gereken Seydişehir Eti-Selçuklu Belediyespor, Karapınar Belediyesi - Şekerspor ve Beyşehir Belediyespor - Karatay Belediyespor maçları, sahaların elverişsiz olması nedeniyle iptal edildi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle birinci kümedeki Karapınar Esnafspor - Akşehirspor, Ilgınspor - Medaş Tek Meramspor, Cihanbeyli Belediyespor - Sanayispor, Kuluspor - Selçukspor ve Bozkır Gençlerbirliği - Derespor maçları da ileri bir tarihe ertelendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title