Haberler

Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi

Stat: II. LouisHakemler: Artur Dias, Rui Tavares, Bruno Rodrigues (Portekiz)Monaco: Subasic, Sidibe, Jemerson, Raggi, Mendy, Fabinho, Bakayoko, Dirar, Lemar (Dk. 82 Bernardo Silva), Falcao (Dk. 45 Carillo), Germain (Dk. 90+2 Kamil Glik)Fenerbahçe: Ertuğrul Taşkıran, Kjaer (Dk. 36 Mehmet Topal), Skrtel, Neustadter, Van der Wiel, Josef de Souza (Dk. 68 Chahechouhe), Hasan Ali Kaldırım (Dk. 78 Stoch), Ozan Tufan, Salih Uçan, Fernandao, EmenikeGoller: Dk. 3 ve Dk. 65 Germain, Dk. 18 Falcao (penaltıdan) (Monaco), Dk. 53 Emenike (Fenerbahçe)Sarı kartlar: Dk. 17 Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Dk. 54 Subasic, Dk. 84 Raggi (Monaco)Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fransa 1. Lig ekibi Monaco'ya 3-1 yenilerek elendi.

Stat: II. Louis

Hakemler: Artur Dias, Rui Tavares, Bruno Rodrigues (Portekiz)

Monaco: Subasic, Sidibe, Jemerson, Raggi, Mendy, Fabinho, Bakayoko, Dirar, Lemar (Dk. 82 Bernardo Silva), Falcao (Dk. 45 Carillo), Germain (Dk. 90+2 Kamil Glik)

Fenerbahçe : Ertuğrul Taşkıran, Kjaer (Dk. 36 Mehmet Topal), Skrtel, Neustadter, Van der Wiel, Josef de Souza (Dk. 68 Chahechouhe), Hasan Ali Kaldırım (Dk. 78 Stoch), Ozan Tufan, Salih Uçan, Fernandao, Emenike

Goller: Dk. 3 ve Dk. 65 Germain, Dk. 18 Falcao (penaltıdan) (Monaco), Dk. 53 Emenike ( Fenerbahçe )

Sarı kartlar: Dk. 17 Hasan Ali Kaldırım ( Fenerbahçe ), Dk. 54 Subasic, Dk. 84 Raggi (Monaco)

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fransa 1. Lig ekibi Monaco'ya 3-1 yenilerek elendi.

Fenerbahçe yoluna UEFA Avrupa Ligi play-off turundan devam edecek.

Tura ortak olmak için mutlaka gol bulması gereken Fenerbahçe, ikinci yarıya etkili başladı. Maçın 52. dakikasında Emenike'nin direkten dönen topuyla gole yaklaşan sarı-lacivertliler, bir dakika sonra aynı isimle golü buldu. Bu golle maçı uzatmalara götürecek skoru yakalayan Fenerbahçe, oyun ortada giderken kalesinde bir gol daha gördü ve 3-1 geriye düştü. Turu geçebilmek için rakip kalede baskı kurmaya çalışan sarı-lacivertliler, aradığı golü bulamadı ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne bu sezon da veda etti.

İlk yarıda tur için yeterli skoru yakalayan Monaco, ikinci devreye tutuk bir başlangıç yaptı ve 53. dakikada Emenike'nin golüne engel olamadı. Kontrollü giden maçta Monaco, 65. dakikada Germain'le bir gol daha bularak tur için avantajlı skoru yakaladı. Golden sonra tempoyu düşürmeye çalışan Monaco, bunda başarılı oldu ve turu geçmeyi başardı.

52. dakikada Van der Wiel'in indirdiği topa Emenike altı pasın önünden sert bir vuruş yaptı ancak meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü.

53. dakikada Fenerbahçe aradığı golü buldu. Ceza sahasının sağında topla buluşan Skrtel, topu sert bir şekilde altı pasın içine ortaladı. Kale sahasının içindeki Emenike, düzgün bir vuruşla topu filelere yolladı: 2-1.

60. dakikada Dirar'ın sağdan ceza sahasına ortasında penaltı noktası önünde Raggi'nin kafa vuruşunda soluna uzanan kaleci Ertuğrul, golü engelleyerek topun sahibi oldu.

65. dakikada Monaco 3. golünü attı. Mendy'nin soldan ortasında savunmadan seken topu Dirar, kafayla Germain'in önüne indirdi. Germain'in altı pasın önünden şutunda top yerden sekerek ağlarla buluştu ve Monaco 3-1 öne geçti.

Karşılaşmada başka önemli pozisyon olmadı ve Monaco sahadan 3-1 galip ayrılarak Fenerbahçe'yi eledi.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title