Haberler

Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'ndaki Braga-Galatasaray maçının ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'ndaki Braga- Galatasaray maçının ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmaya tutuk başlayan Galatasaray, arka arkaya yaptığı pas hatalarıyla rakip takıma çok sayıda gol pozisyonu verdi. 32. dakikada Felipe Melo'nun hatasını Mossoro affetmedi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Son vuruşlarda başarısız olan Portekiz ekibi, kaleci Muslera'ya takıldı ve farkı açamadı.

Oyun kurmakta zorlanan sarı-kırmızılı takım ise ilk ciddi atağını 26. dakikada gerçekleştirdi. İlk yarı boyunca rakip kaleye sadece üç şut çekebilen Galatasaray, soyunma odasına mağlup girdi.

3. dakikada Galatasaray'ın arka arkaya pas hataları sonrasında Ruben ile atağa geçen Braga'da, ceza sahasında topla buluşan Mossoro'nun şutunu kaleci Muslera kurtardı.

13. dakikada sağ kanattan gelişen Braga atağında, Mossoro'nun topla buluşmasına Galatasaray defansı izin vermedi ve tehlikeli bir pozisyonunun oluşması önlendi.

15. dakikada Braga'nın atağında, Galatasaray ceza sahasında Eder'in şutunda, topa kayarak ayak koyan Melo, tehlikeli bir pozisyonu önledi.

16. dakikada yine ev sahibi takımın atağında, Galatasaray ceza sahasında yaşanan karambolde önüne düşen topa Salino sert vurdu. Defansa çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.

23. dakikada Braga'da Elderson'un sol kanattan yaptığı ortada, ceza sahasında topu kontrol eden Eder, müsait olmasına rağmen kötü bir vuruş yaparak topu auta gönderdi.

26. dakikada Galatasaray'ın ilk tehlikeli atağı gerçekleşti. Sol kanattan topu alan ve rakip ceza sahasına kadar giren Burak Yılmaz'ın vuruşunda kaleci Quim, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

32. dakikada Braga'nın atağında Melo'nun hatasıyla topla buluşan Mossoro, ceza sahası dışından düzgün vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

39. dakikada Selçuk İnan'ın kullandığı serbest vuruşta, kaleci Quim uzanarak topu auta gönderdi.

İlk yarı, Braga'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Muhabir: Şenhan Bolelli / Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Murat Taydaş - BRAGA

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Felipe Melo Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title