Haberler

Futbol Turnuvası Sona Erdi

Bayburt'un Aydıntepe İlçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Her Yıl Geleneksel Olarak Yapılan Okullar Arası 7. Bahar ve Dostluk Turnuvası Tamamlandı.

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Okullar arası 7. Bahar ve Dostluk Turnuvası tamamlandı.

Gençosman Mahallesi 1 nolu semt sahasında 14 Haziran 2007 tarihinde başlatılan ve yaklaşık 2 hafta süren turnuvalar Genç Osman Stadyumu'nda Aydıntepe İlçe Milli Eğitim ile Rekabet Kurumu Futbol takımları arasında oynana final maçlarının ardından sona erdi Final karşılamasına Bayburt Vali Yardımcısı Polat Kara,İl Milli Eğitim Müdür Vekili Azmi Koçoğlu, Aydıntepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Samih Akpulat ile diğer yetkililer katıldı.

Final karşılaşması daha sonra Rekabet Kurumu Bayburt Anadolu Öğretmen Lisesi birinci, Aydıntepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci ve Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü ise üçüncü oldu. Centilmenlik ödülüne Endüstri Meslek Lisesi ve Mansiyon ödülüne ise Bahir Necati Sorguç Yatılı Bölge İlköğretim Okulu layık görüldü.

Futbol takımlarına ödülleri Bayburt Vali Yardımcısı ve Vali Vekili Polat Kara, Aydıntepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Samih Akpulat ve Aydıntepe Şube Müdürü Ömer Özgenç tarafından verildi.

(YY-İRT-Y)

28.06.2007 16:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title