Haberler

Pazarspor Yeni Sezonda Kendisine Güveniyor

Güncelleme:

2. Lig takımlarından Pazarspor'un Teknik Direktörü Balta: "Pazarspor iyi yolda, herkes bize inansın, yine başarılı bir sezon geçireceğiz" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Pazarspor'un sportif direktörü Hasan Balta, "Pazarspor iyi yolda, herkes bize inansın, güvensin, yine başarılı bir sezon geçireceğiz" dedi.

Balta, Nevşehir Avanos'taki kamp çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Burada dokuzuncu günümüzde 16 antrenman yaptık, iki hazırlık maçı oynadık. Kalan üç günümüzde dört idman ve iki hazırlık maçı yapacağız. Çok verimli çalışıyoruz. Her geçen gün üzerine koyarak daha iyi duruma geliyoruz. Kamp çalışmaları sırasında İbrahim Ayyıldırım bazı özel nedenler dolayısıyla takımdan ayrılmak durumunda kaldı" diye konuştu.

Önemli oyuncuları renklerine kattıklarını ifade eden Balta, şunları söyledi:

"Türkiye liglerinde çeşitli takımlarda forma giyen, tecrübeli, milli takımlarda oynamış Murat Ocak ve Adem Çak'ın takıma büyük katkı yapacağına inanıyorum. 23 profesyonel ve 5 altyapıdan olmak üzere 28 futbolcuyla çalışmalarımız sürüyor. Buradaki kampın tamamlanmasının ardından 26 Ağustos'ta Pazar'da yeniden toplanıp Bandırmaspor ile lig mücadelesi için hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Pazarspor iyi yolda, herkes bize inansın, güvensin, yine başarılı bir sezon geçireceğiz." - Rize

Kaynak: AA / Spor

Pazarspor Nevşehir Avanos Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title