Haberler

Futbol: PTT 1. Lig Hazırlık Maçı

Boluspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında 0 0 berabere kaldı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı.

Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Emre Duz, Emrah Ünal ve Hüseyin Özdemir hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmaya hızlı başlayan İstanbul ekibi, Boluspor kalesinde attığı şutlarla gol arayışları içerisinde bulundu. İlk yarıya defans ağırlıklı başlayan Boluspor, rakip takımın oyuncularının zaman zaman baskısı nedeniyle zor anlar yaşadı. İlk yarıda gol bulamayan iki takım, ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak çıktı. İlk yarıda defans ağırlıklı oynayan Boluspor, ikinci yarıda İstanbul ekibinin kalesinde sık sık gol aradı. Karşılaşma, golsüz beraberlikle sona erdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, güzel bir hazırlık maçının olduğunu belirterek, "Boluspor takımı iyi oyuncular almış. Bu ligin iyi oyuncularını almış. Güzel bir karşılaşma oldu. İki takım da yorgun bir durumda. Bu hazırlık maçıyla takıma farklı bir yükleme yaptık" diye konuştu.

Arslan, yeni transfer düşünmediklerini, takım kadrosunun bu lig için yeterli olduğunu söyledi.

Ligde beş ya da altı takımın üst sıralarda göründüğü ifade eden Arslan, "Geride kalan takımlar sürprize açık olan takımlar. Şampiyon olacak denen takımlar şampiyon olmuyor. Bu lig her zaman sürprize açık. Boluspor'a yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi. - Bolu

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title