Haberler

Futbol: PTT 1. Lig

Manisaspor, yeni sezon hazırlıkları için Tarık Almış Spor tesislerinde bugün "top başı" yaptı

PTT 1. Lig'de mücadele eden Manisaspor, yeni sezon hazırlıkları için Tarık Almış Spor tesislerinde bugün "top başı" yaptı.

Takımla ilk antremanına çıkan teknik direktör Reha Erginer, çalışma öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, içinde bulunduğu şartlar göz önüne alınırsa takımın iyi geçirilen bir sezonu play-off finali oynayarak tamamladığını söyledi.

Temel amaçlarının önceki sezonun üzerine yeni şeyler ekleyerek ilerlemek olduğunu dile getiren Erginer, "Bu da iyi bir takım oluşturmakla gerçekleşiyor. Bu seneki ilk antrenmanımıza çıktık, geçen seneki kadromuzdan 6 oyuncumuz yok, sadece yeni transferimiz Barbaros Bahadır Barut katıldı. Ayrıca alt yapıdan çıkardığımız oyuncular var. Transfer yapmamız gerekli. Şu ana kadar çok fazla istediklerimizi yaptığımızı söyleyemem. Bunun temel sebeplerinden biri maddi sıkıntımız. Önümüzdeki günlerde bunu aşacağımızı umuyorum. Yapacağımız transferlerle daha iyi, daha güçlü Manisaspor yaratma peşindeyiz" dedi.

25 kişilik kadro ile ilk antreman

Takımın 25 kişilik kadrosuyla top başı yaptığını söyleyen Erginer, alt yapıdan Oğuzhan Kayar, Oğuzhan Yıldırım, Gökdeniz Varol, İbrahim Korkmaz ve Mustafa Berk Karahan'ın A takım kadrosuna dahil olduğunu kaydetti.

Geçen seneki kadrodan Kahe, Hüseyin Tok, İsmail, Cem ve Zafer'in olmadığını ve bu oyuncuların yerlerinin doldurulması gerektiğini ifade eden Erginer, 6 Temmuz'a kadar tesislerde çalıştıktan sonra ilk etap kampı için Nevşehir'e hareket edecekleri bilgisini verdi.

Erginer, 10 günlük Nevşehir kampının ardından gidecekleri Kocaeli Kartepe'de ise çalışmalarını sürdüreceklerini, en az 3 hazırlık maçı yapmayı da planladıklarını kaydetti. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Reha Erginer Tarık Almış Manisaspor Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title