Haberler

Futbol: La Liga

İspanya 1.Futbol Ligi'nin 33.haftasında oynanan derbi maçta Atletico Madrid, sahasında Real Madrid'e 2-1 yenildi.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 33. haftasında oynanan derbi maçta Atletico Madrid, sahasında Real Madrid'e 2-1 yenildi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Atletico Madrid, 4. dakikada Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'nun kafa golüyle 1-0 öne geçti. 12. dakikada gelişen Real Madrid atağında Di Maria ve Pepe ikilisinin Atletico Madrid ceza sahasında yarattığı tehlikede, Juanfran topu kendi kalesine göndererek, skoru 1-1'e getirdi. Maçta ilk yarı 1-1 sona erdi.

Maçın 62. dakikasında Benzema'nın ara pasında topla buluşan Di Maria, kaleci Courtois'in koruduğu kalenin uzak köşesine topu göndererek, Real Madrid'i 2-1 öne geçirdi.

Atletico Madrid, son 14 yıldır yenemediği Real Madrid karşısında yine galip gelmeyi başaramadı. Atletico Madrid de sakat olan Arda Turan, kadroda yer almadı. Real Madrid'de ise hafif sakatlıkları bulunan ve gelecek hafta oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşındaki Borussia Dortmund maçı düşünülerek Cristiano Ronaldo ve Arbeloa kadroya alınmadı.

-Lider Barcelona bir puanla yetindi-

La Liga'nın lideri Barcelona, Atletico Bilbao deplasmanından 2-2'lik sonuçla 1 puanla ayrıldı.

Ev sahibi Athletic Bilbao, 27. dakikada Susaeta ile golü bulurken, ilk devre de bu skorla sona erdi. Barcelona, 66. dakikada Messi ile beraberlik golünü buldu. Lider Barcelona, 2 dakika sonra 68. dakikada da Alexis ile skoru 2-1 lehine çevirdi. Athletic Bilbao, Herrera'nın 89. dakikada attığı golle skora denge getirdi ve müsabaka 2-2 sona erdi. - MADRİD

Kaynak: AA / Spor

Atletico Madrid Real Madrid La Liga İspanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title