Haberler

Futbol Kulübünden Okey Turnuvası

Zonguldak'ta Amatör Bir Futbol Takımına Gelir Sağlamak Amacıyla Okey Turnuvası Düzenlendi. Geleneksel Hale Getirilen Okey Turnuvasının Bu Yıl 28'inci Kez Yapıldığı Belirtildi. Turnuvada İlk Üçe Girenlere Hindi, Dördüncüye İse Horoz Verildi.

Zonguldak'ta amatör bir futbol takımına gelir sağlamak amacıyla okey turnuvası düzenlendi. Geleneksel hale getirilen okey turnuvasının bu yıl 28'inci kez yapıldığı belirtildi. Turnuvada ilk üçe girenlere hindi, dördüncüye ise horoz verildi.

Amatör küme takımlarından Tersane spor'a yararına düzenlenen geleneksel okey turnuvasına bu yıl 80 kişi katıldı. 22 Aralık'ta başlayan ve bir hafta süren turnuvanın finali dün akşam yapıldı. Turnuva sonunda birinci Cemil Kocageniş'e baba hindi, ikinci Mehmet Özyar ve üçüncü Mustafa Sarıtaş'a hindi, dördüncü Aydın Mazak'a ise horoz verildi.

Tersane spor Kulüp Başkanı İsmail Hasdemir, 28 yıldır bu geleneği sürdürdüklerini belirterek, ''Amacımız kulübe gelir elde etmek, dostluk ve dayanışmayı sağlamak. Onun için özel bir turnuva. Zonguldak'ın en eski turnuvası olması nedeniyle ayrı bir önem arzetmektedir. Turnuvadan elde edilen gelirle kulübümüz bünyesinde gençlerimize spor yaptırıyoruz'' dedi.

Aydın ARSLANYILMAZ- Barış DOĞAN/ZONGULDAK, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title