Haberler

Futbol Federasyonu: Kimseye Diyet Borcumuz Yok

Futbol Federasyonu Bir Bildiri Yayınlayarak, Sezonun İlk Haftasından Başlamak Üzere, Bazı Kulüp Başkanlarının Yaptığı Açıklamaları Düzeysiz, Tutarsız ve Mesnetsiz Bulduğunu Belirtti.

Futbol Federasyonu bir bildiri yayınlayarak, sezonun ilk haftasından başlamak üzere, bazı kulüp başkanlarının yaptığı açıklamaları düzeysiz, tutarsız ve mesnetsiz bulduğunu belirtti.

Açıklamada, ''Bunlar, bir yandan futbol ortamını gerginleştirirken, diğer yandan Futbol Federasyonu'nun varlığı, konumu, otoritesi ve icraatlarına yönelik suçlamaları beraberinde getirmektedir. Şunun bilinmesinde yarar var, Haluk Ulusoy başkanlığındaki Futbol Federasyonu'nun, kimseye verilemeyecek bir hesabı olmadığı gibi, hiçbir kişi ya da kuruma da diyet borcu yoktur'' denildi.

Futbol Federasyonu açıklaması şöyle:

''Bir kulüp başkanının, çıkıp diyet istemeye kalktığı, bir diğerinin, yumruğu indirdikleri takdirde kimsenin bunun altından kalkamayacağından söz ettiği, bir başkasının, bu sezon kendilerinin kurban seçildiğini belirttiği, maksadını aşan bu açıklamalar, yalnızca futbol kamuoyunu değil Türkiye Futbol Federasyonu'nu da rahatsız edici bir boyuta ulaşmıştır.

Öncelikle şunun bilinmesinde yarar vardır, Haluk Ulusoy başkanlığındaki Futbol Federasyonu'nun, kimseye verilmeyecek bir hesabı olmadığı gibi, hiçbir kişi ya da kuruma da diyet borcu yoktur.

Futbol Federasyonu'nun yönetimi, birilerinin icazeti ve inayetiyle göreve getirilmemiştir. Dolayısıyla da icazetle değil, dirayetle görevini sürdürmektedir. Nezaket sınırlarını aşmanın ötesinde, adap sınırlarını da aşan söylemlerle kendisini Futbol Federasyonu'nun üzerinde görmeye kalkmak, hiçbir kulübün hakkı ve haddi değildir.''

Açıklamada, Futbol Federasyonu'nun, futbol ailesinin lideri olmanın verdiği sorumluluğu, her kuruma eşit mesafede durarak yerine getirmeye dün olduğu gibi bugün de devam edeceği, ancak bunu kimseye diyet borcu ödemeden, maksadını aşan suçlamaların altında kalmadan, futbola zarar veren ve futbol ortamını geren davranış ve söylemleri karşılıksız bırakmadan yapacağı da vurgulandı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title