Haberler

    Futbol dünyasında sevilmeyen bir figür: Neymar

    Neymar JR, dünyanın en popüler futbolcularından biri. Yeteneği, golleri ve asistleriyle sürekli futbol kamuoyunun gündemine geliyor.

    Neymar JR, dünyanın en popüler futbolcularından biri. Yeteneği, golleri ve asistleriyle sürekli futbol kamuoyunun gündemine geliyor. Ancak Brezilyalı saha içinde yaptıkları kadar saha dışında yaptıklarıyla da gündem oluyor, tıpkı bugünlerde olduğu gibi.

    Yıldız futbolcu, son olarak takımı Paris Saint-Germain’in Rennes ile oynadığı Fransa Kupası final maçının ardından bir taraftara yumruk atması ile manşetlere konu oldu. Takımının, normal süresi 2-2 biten maçın ardından Rennes’e penaltılarda 6-5 yenildiği maçın ardından bir taraftar ile Neymar arasında sözlü tartışma yaşandı. Sonrasında ise bir taraftarın çektiği cep telefonu görüntüleri sayesinde Neymar’ın o taraftara yumruk attığı görüldü.

    Brezilyalı, bu görüntülerin yayılmasının ardından Fransa Futbol Federasyonu’ndan üç maç ceza aldı. Cezası pazartesi günü yürürlüğe girecek olan futbolcu, bu hafta sonu Angers deplasmanında forma giyebilecek ancak sezonun son iki maçı olan Dijon ve Reims maçlarını kaçıracak.

    Antipatik bir figür

    Neymar JR’ın futbol severler tarafından sempatik bulunan bir figür olduğunu söylemek güç. Bu durumun ise tabii ki sebepleri var.

    Bunlardan birisi, Neymar ile Cavani arasında yaşanan penaltı gerilimi. Geçtiğimiz sezon kasım ayındaki Troyes maçında Cavani ceza sahası içinde düşürülmüş ve PSG penaltı kazanmıştı. Penaltı atışını kullanmak için topu eline alan Cavani, Neymar ile penaltıyı kimin kullanacağı hakkında yartışma yaşadı. Neymar büyük bir memnuniyetsizlik içinde penaltıyı Cavani’nin kullanmasına razı oldu. Brezilyalı, bu olayda futbol kamuoyu nezdinde büyük bir antipati kazandı.

    2018 Dünya Kupası da Neymar’a yöneltilen eleştirilerin arttığı bir turnuva oldu. Maç içinde sık sık kendini yere bırakan ve faul bekleyen Neymar’ın bu davranışları hiç sempatik bulunmadı. Bu olayların ardından kendisi de “Bazen gerçekten abartılı davranabiliyorum.” diyerek söz konusu davranışlarında gerçekçi olmadığını itiraf etti.

    Bu sezon Neymar için sona ermiş gözüküyor. Geçen sezon gibi bu sezon da sakatlıklar yüzünden sahalardan uzun süreler uzak kalan Brezilyalı futbolcunun, hem saha içi hem saha dışında kariyerine beyaz bir sayfa açıp açamayacağını bize önümüzdeki sezon gösterecek.

    Hazırlayan: Enes KANBUR

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fransa Futbol Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title