Haberler

Futbol: Almanya Birinci Ligi

Bayern Münih, 11. hafta maçında deplasmanda Eintracht Frankfurt'u 4 0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Almanya Birinci Futbol Ligi'ndeki (Bundesliga) 11. hafta mücadelesinde Bayern Münih, deplasmanda Eintracht Frankfurt'u 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Bayern Münih, Commerzbank Arena'da oynanan karşılaşmada ilk yarıyı 22. dakikada Thomas Müller'in attığı golle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren konuk ekip, Müller'in 64 ve 67. dakikalarda attığı gollerle skoru 3-0 yaptı. 86. dakikada Xherdan Shaqiri, maçın skorunu belirleyen golü attı: 0-4

Puanını 27'ye çıkaran kırmızılı beyazlı ekip, zirvede yer almayı sürdürdü. Eintracht Frankfurt ise 12 puanla 12. sırada kaldı.

Halil Altıntop'un takımı FC Augsburg, sahasında SC Paderborn'u 3-0 mağlup etti. Tobias Werner'in attığı ilk golün asistini Halil Altıntop'un yaptığı karşılaşmada, diğer golleri Werner ve Jan-Ingwer Callsen-Bracker kaydetti. FC Augsburg 15 puan ve averajla 7. sıraya yükselirken, aynı puana sahip SC Paderborn 9. sıraya geriledi.

Bayer Leverkusen sahasında Mainz 05 ile golsüz berabere kaldı. Birçok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Leverkusen ekibinde Hakan Çalhanoğlu'nun 80. dakikada kullandığı serbest vuruşta top, kaleci ve ardından yan direkten döndü.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Türkiye'nin 12 Kasım'da Brezilya ile yapacağı özel müsabaka ve 16 Kasım'da Kazakistan ile 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda oynayacağı maçın aday kadrosuna çağırmadığı Çalhanoğlu ile Ömer Toprak, Mainz 05'e karşı 90 dakika forma giydi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda  Galatasaray'ı 4-1 mağlup eden Borussia Dortmund, bugünkü maçların ardından maç eksiği ve 7 puanla son sıraya geriledi. Dortmund ekibi, 11. hafta maçında yarın sahasında 20 puanla üçüncü sırada yer alan Borussia Mönchengladbach ile karşılaşacak.

Bundesliga'da bugün oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Bayer Leverkusen-Mainz 05: 0-0

FC Augsburg-SC Paderborn: 3-0

Hoffenheim-FC Köln: 3-4

Eintracht Frankfurt-Bayern Münih: 0-4

SC Freiburg-Schalke 04: 2-0 - Berlin

Kaynak: AA / Spor

Eintracht Frankfurt Bayern Münih Augsburg Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title