Haberler

Futbol: 3. Lig 1. Grup

Spor Toto 3.Lig 1.Grup takımlarından Orhangazispor'un başkanı Fuat Elbir, "'Eğer Cuma gününe kadar sorunu çözemezsek bu haftaki deplasman maçına gidecek paramız yok" dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Orhangazispor'un başkanı Fuat Elbir, "'Eğer Cuma gününe kadar sorunu çözemezsek bu haftaki deplasman maçına gidecek paramız yok" dedi.

Elbir, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kaymakam Selman Yurdaer'i ziyaret etti. Kaymakam Yurdaer'e kulübün içinde olduğu mali sıkıntıyı aktaran Elbir, destek istedi. Ziyaretçilerin ardından gazetecilere açıklama yapan Elbir,

"Kulübün olağan giderlerini karşılayabiliyorduk. Ancak diğer borçlar bizi aşar boyutta" dedi.

SGK'ya olan borcun önemli bir kısmının çok kısa bir sürede ödenmesi gerektiğini, kalan kısmın ise taksitlendirilebileceğini dile getiren Elbir, "Bu durum nedeniyle kulübün İddia ve diğer gelirlerine de bloke konuldu. Eğer Cuma gününe kadar sorunu çözemezsek bu haftaki deplasman maçına gidecek paramız yok" dedi.

Elbir, Orhangazispor'un hesaplarına da el konulduğunu anlatarak, "Yönetim kurulu üyesi İsmail Genç ve Deniz Kum'un da maaşlarına haciz geldi. Aynı yöneticilerinin mal varlığına da tedbir konulduğu söyleniyor. Kulübün yıllık gideri 1 Milyon 500 Bin lira . Giderlerin yarısına yakını İddia gelirleriyle karşılanıyor. Kalan kısmı ise Orhangazi'nin destekleri ile tamamlanıyordu. Ancak bu sezon çok sıkıntı yaşadık" diye konuştu.

Kaymakam Yurdaer de Orhangazispor'u borçlarından kurtarmak için sanayiciden destek isteyeceklerini bildirdi.

Muhabir : Musa Öztürk / Vedat Yücebaş

Yayıncı : Harun Kaymaz - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

selman yurdaer Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title