Haberler

Futbol: 2018 FIFA Dünya Kupası Asya Elemeleri

2018 FIFA Dünya Kupası Asya Elemeleri play-off ilk maçında Avustralya ile Suriye 1-1 berabere kaldı.

Elemelerde A Grubu'nu üçüncü sırada bitirerek sürprize imza atan Suriye ile B Grubu'nun üçüncüsü Avustralya play-off turunun ilk maçında Malezya'nın Hang Jebat Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Tarihinde hiç Dünya Kupası'na katılamayan Suriye karşısında 40. dakikada Robbie Kruse'nin attığı golle öne geçen Avustralya, soyunma odasına skor üstünlüğüyle gitti. Maçın 85. dakikasında kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Ömar Al Soma, Suriye adına beraberliği sağladı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Elemelerdeki son grup maçında İran'a karşı uzatma dakikalarındaki beraberlik golünü atan Ömer Al Soma, Suriye'nin play-off'a kalmasını sağlamıştı.

İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 10 Ekim Salı günü Avustralya'nın Sidney kentindeki ANZ Stadı'nda yapılacak.

Bu turu geçen takım, Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Konfederasyonu (CONCACAF) elemelerinde dördüncü olan takımla Rusya'ya gidebilmek için bir kez daha play-off oynayacak.

Kaynak: AA / Spor

Avustralya Malezya Suriye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title