Haberler

Futbol

Kayserispor, haftasonu sahasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kayserispor, haftasonu sahasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde yapıldı. Isınma hareketleriyle başlayıp, top çalışmasıyla devam eden antrenmana sakatlığı süren Steinsson katılmadı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Prosinecki, futbolcularının son haftalarda takım savunmasını iyi yaparak, rakiplere gol şansı vermediğini söyledi.

Defansta oynayan futbolcuların bunda büyük rolü olduğunu dile getiren Prosinecki, şunları kaydetti:

"Devre arasında takıma katılan Simic, geldiği günden beri iyi performans sergiliyor, defansın toparlanmasında büyük rol oynuyor. Ceyhun Gülselam, Trabzonspor ile Galatasaray'da üst düzey futbol oynadıktan sonra bize geldi. Ceyhun da orta sahaya katkı sağladı. Son dönemde sol bekte oynattığımız Abdullah ise verdiğimiz her görevi layıkıyla yerine getiriyor. Sağ bekte görev verdiğimiz Salih de çok büyük bir çıkış yakaladı. Bu oyuncuların performansı takımın savunmasında fark yarattı. Aynı performansları devam ettirmeleri için yoğun şekilde çalışıyoruz."

Antrenman daha sonra basına kapalı devam etti.

Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız

Yayıncı: Hüseyin Doğru - KAYSERİ

Kaynak: AA / Spor

Robert Prosinecki Mersin İdmanyurdu Kayserispor Kadir Has Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title