Haberler

Fürth-Marmaris Kardeşliğinde 20 Yıl

Fürth-Marmaris kardeşliğinde 20 yıl Türkiye'nin önde gelen turizm şehirlerinden Muğla'nın Marmaris ilçesi ile Almanya'nın Nürnberg yakınlarındaki Fürth kentinin kardeş şehir olmasının 20.yılı Fürth Stadthalle' de yapılan etkinlikle kutlandı.

Fürth- Marmaris kardeşliğinde 20 yıl

Türkiye'nin önde gelen turizm şehirlerinden Muğla'nın Marmaris ilçesi ile Almanya'nın Nürnberg yakınlarındaki Fürth kentinin kardeş şehir olmasının 20.yılı Fürth Stadthalle' de yapılan etkinlikle kutlandı.

Kutlamaya, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar başkanlığında 22 kişilik heyet katıldı. Etkinlikte, Fürth Belediyesi Encümen üyeleri Ayhan Yeşil ile Ayın Kaval' da hazır bulundu. Altı saat süren kutlama sırasında belediye başkanları dostluk sergilediler. Marmaris'ten Sedat Kırt ile Fürth'den Hilde Langfeld'in program sunuculuğunda bir konuşma yapan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Türkiye'nin cennet köşesinden Marmaris'ten selam ve sevgiler getirdiğini dile getirerek, kardeş şehirliğin tarihçesin anlattı. Ali Acar, 29 Ekim tarihinde Marmaris'te de bir kutlama yaptıklarını belirterek işte, yine burada beraberiz diye konuştu.

AVRUPAİ ŞEHİR

Fürth Belediye Başkanı Tohmas Jung ise, Marmaris'in çok güzel bir sahil bölgesi olduğunu vurguladı Jung, emeği geçen Marmaris-Fürth dostluk derneğinde teşekkür etti

TÜRK VE ALMAN EKİPLERİ SAHNE ALDI

Sahne alan Türk ekiplerinden Altın Kızlar grubu, Tek-Der Derneği Korosu ile solistliğini Erdal Çeç 'in yaptığı Türk ve Alman Grubu Quantesprung orkestrası alkışlandı. Alman grupları Alman geleneksel dansları ile davetlilerin beğenisini kazanırken, Alman öğrenciler korosu şarkıları ile alkış aldılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Türkiye Muğla Fürth Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title