Haberler

    Furkan Korkmaz: "Eylül'de Milli Takım'la Olacağım"

    Çin'de düzenlenecek olan 2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası'nın eleme maçlarının üçüncü penceresinde Ankara'da Ukrayna'yı 80-66, İsveç'i ise 77-52 mağlup eden A Milli Basketbol Takımı, B Grubu'nda lider olarak ikinci tura yükselirken, milli takımın NBA'deki yıldızı Furkan Korkmaz, İsveç maçı sonrası Uluslararası Basketbol Federasyonu'nun (FIBA) resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. İsveç karşısında 23 sayı bularak takımın en skorer ismi olan Furkan Korkmaz, Eylül'de oynanacak eleme maçlarında yer alacağını söyledi.
    2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası'na katılmak için düzenlenen eleme maçlarının öneminin farkında olduklarını belirten Korkmaz, "Ankara'da oynayacağımız iki maç bizim için çok önemliydi. Dünya Kupası'na katılmayı gerçekten çok istiyoruz. Toplandığımızdan beri çok çalıştık ve herkes çok emek verdi. Bu maçları kendi sahamızda oynamak bizim için çok güzel bir duygu" dedi.
    Milli Takım formasını giymenin kendisi için çok değerli olduğunu belirten genç yıldız, "Sanıyorum milli takım formasını giymenin değerini en iyi bilen oyunculardan biriyim. Çocukluğumdan beri milli takımda oynuyorum. Tabii ki takımdaki herkes bu formanın öneminin farkında. Ancak Cedi ve ben Amerika'da olduğumuz için Türkiye'yi çok özlüyoruz. O yüzden Türkiye'de, kendi taraftarımızın önünde oynamak bizim için çok değerli ve burada oynamaktan mutluluk duyuyoruz. Sezon içindeki maçlarda yer alamadık ama şimdi buradayız ve milli takım formasını giymek bizim için büyük bir gurur" şeklinde konuştu.
    Eylül'de oynanacak olan ikinci tur maçlarında yer alacağını ifade eden Furkan, "Tabii ki ikinci tur maçları daha zor olacak. Artık bu seviyede kolay takım yok. Her takımın kendine özgü, iyi oyuncuları var. Bundan sonra bizim için önemli olan bizim ne yapacağımız. İnanıyorum ki o maçları da kazanıp Dünya Kupası'na katılacağız" açıklamasında bulundu.
    Türkiye'yi NBA'de temsil eden Cedi Osman ile saha içindeki uyumuna da değinen Furkan, "Cedi ile çok uzun yıllardır birlikte oynuyoruz. Onunla hem saha içinde hem saha dışında iyi bir ilişkimiz var. Dışarıdan nasıl görünüyoruz bilmiyorum ama sahada çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum. Aramızda görünenden çok daha iyi bir arkadaşlık var" dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Furkan Korkmaz İsveç Eylül Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title