Haberler

Yurt Dışından Yüksek Maaşlı İş Vaadiyle Fuhuş Tuzağına Düşen Kadınlarda HIV Çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da yurt dışından yüksek maaşlı iş vaadiyle getirdikleri kadınları, geceliği 300 dolardan pazarlayan çeteye yapılan baskında yakalanan 140 kadından 2'sinde HIV virüsü bulundu.

İstanbul'da yurt dışından yüksek maaşlı iş vaadiyle getirdikleri kadınları İstanbul'da geceliği 300 dolardan pazarladığı iddia edilen şebekeye yönelik operasyonda çete üyesi 3'ü kadın 17 kişi adliyeye sevk edildi.

Şebekenin pasaportlarına el koyarak çalıştırdığı 140 kadın da polis tarafından kurtarılırken yapılan sağlık kontrollerinde iki kadında AIDS'e yol açan HIV virüsü bulundu.

EŞ ZAMANLI OPERASYONDA 50'Sİ TÜRK, 140 KADIN YAKALANDI

Asayiş şube müdürlüğü tarafından yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından polis tarafından 47 adrese eşzamanlı baskın yapılmıştı. Yaklaşık 250 polisin katıldığı operasyonda 13 gece kulübü, 10 otel ve 24 eve yapılan baskınlarda şebekenin yönetici kadrosunda bulunan 3'ü kadın 17 kişi gözaltına alınmıştı.

Yurt Dışından Yüksek Maaşlı İş Vaadiyle Getirilen, Fuhuş Yaptırılan Kadınlarda AİDS Çıktı

Baskınlarda şebekenin organize bir şekilde fuhuş yaptırdığı öğrenilen 140 kadın da yakalanmıştı. Bu kadınlardan 50'sinin Türk, geri kalanın ise yabancı uyruklu olduğu öğrenildi.

YÜKSEK MAAŞLA İŞVAADİYLE KANDIRIYORLARMIŞ

Ahlak ve Kumar Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonda şebekenin yurt dışındaki elemanları aracılığı ile kadınları tespit ederek, yüksek maaşla iş bulma vaatleriyle İstanbul'a getirdikleri öğrenildi. İstanbul'da karşılanan kadınların pasaportlarına el konulduğu, borçlandırıldıkları daha sonra zorla fuhuşa zorlandıkları tespit edildi.

Yurt Dışından Yüksek Maaşlı İş Vaadiyle Getirilen, Fuhuş Yaptırılan Kadınlarda AİDS Çıktı

İKİ KADINDA HIV VİRÜSÜ TESPİT EDİLDİ

Sağlık kontrolünden geçirilen ve poliste ülkelerinde doktor ve öğretmen, kuaförlük gibi meslekleri olduğunu söyledikleri öğrenilen kadınlardan ikisinde AIDS'e yol açan HIV virüsü taşıdıkları belirlendi. . Bu kadınlardan 13'nünün de cinsel yolla bulaşan hastalık taşıdıklarının tespit edildiği öğrenildi.

90 KADIN YURT DIŞINA GÖNDERİLECEK

Poliste işlemleri tamamlanan fuhuş şebekesi üyesi 3'ü kadın 17 kişi adliyeye sevk edildi. İfadeleri alınan fuhuş yaptırılan kadınlardan yabancı uyruklu olan 90 kadının yurt dışına gönderilmesi için işlemlere başlanırken, 50 Türk kadın ise ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

SELMA C.:

Allah hepsininde belasını versin pislikler

6
0
yanıtYanıtla
ZAMKİNOS:

Pahalı

3
0
yanıtYanıtla
ılker:

resmi haftalık doktor kontrollerine giren karneli randevu evleri kapanırsa olacağı bu fuhuş sokak arasında da olur arabada da olur cinsel tacizlerde artar. Bunu bile bile kapattılar randevu evlerini. O bayanlar şimdi ne mı yapıyor 3 kuruşa mafyaların kadın tacirlerinin her dediğini . . .

3
0
yanıtYanıtla
sassa:

sendemi madur oldun herkes calisiyor insan gibi yasamaya calisiyor onlarda azda cokta olsa yetinip gecinseler namuslariyla ulkede pislik olmaz . Herkes Hayat kadiniyla iliskiye girse parasi olmayanda tecavuz taciz yapsa kimsenin önune gecilmez insan olalim insanlarada insan gibi davranalim senin gibilerin yuzunden taviz tecavuz ve parali iliski var dunyada.

yanıt1
yanıt0
mehmet:

salaklar pislikler

1
0
yanıtYanıtla
ADIM SOYADIM:

RANDEVU EVİNDE KADINLAR İŞ YOK DİYE AĞLIYOR HEMDE RESMİ DOKTOR SERTİFİKALILAR , BUNLAR İSE VERGİSİZ MUAFSIZ DIŞARIDA NE İDİĞÜ BELLİ OLMAYAN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
İronik Adam:

bizim apartmana da gelin. aile apartmanı diye geldik ama çocuk couğun ortasında olur olmadık kadınlar günlük kiralık daireye girip duruyor. ihbar etmek istiyorum ama polisin bize ne diyeceklerinden korkuyorum. malum ne zaman şikayet etsen telefonu kapatıyorlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title