Haberler

Fuhuş İçin Bindikleri Araçtakileri Soymuşlar

Konya'da Şehirlerarası Karayollarında Fuhuş İçin Bindikleri Araçtakilerin Cep Telefonu ve Paralarını Çaldıkları İddias Edilen 3 Kadın, Jandarma Tarafından Yakalanarak Gözaltına Alındı. Kadınların Bu Yöntemle 6 Kişinin Para ve Cep Telefonlarını Aldıkları Belirlendi.

KONYA'da şehirlerarası karayollarında fuhuş için bindikleri araçtakilerin cep telefonu ve paralarını çaldıkları iddias edilen 3 kadın, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kadınların bu yöntemle 6 kişinin para ve cep telefonlarını aldıkları belirlendi.

Konya- Karaman Karayolu'nda 3 kadının, fuhuş yapmak amacıyla bindikleri araçlarda bulunanların cep telefonu ve paralarını çaldıkları yönünde çok sayıda ihbar alan Meram İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Jandarma ekipleri, G.U. (30), M.A. (32) ve G.Y. (25) adlı 3 kadını uzun süre takibe aldı. Yapılan çalışmalar sonucu G.U., M.A., ve G.Y. jandarma ekipleri tarafından Konya- Karaman Karayolu'nda gözaltına alındı. Kadınların fuhuş amacıyla araçlarına bindikleri 6 kişinin para ve cep telefonunu aldıkları belirtildi.

3 kadının, benzer yöntemle Meram ilçe Jandarma Komutanlığı bölgesinde toplam 3 bin 500 YTL'lik hırsızlık yaptığı kaydedildi. Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 3 zanlı, sorgularının ardından Cumhuriyet Savcılığı'na sevkedilecek.

Ali GÜLER

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title