Haberler

Çete Lideri, Fuhuş Yaptırdığı Kadını Piknik Yaparak İzlemiş

Güncelleme:

Adana'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan çete liderinin yol kenarında müşteri bekleyen kadınları piknik yaparak uzaktan izlediği ortaya çıktı.

Adana'da, operasyon sonucu yakalanan fuhuş çetesinin liderliğini yapan şüphelilerin, yol kenarlarında piknik yaptırdıkları kadınları izlediği ortaya çıktı.

2 AY BOYUNCA FİZİKİ VE TEKNİK TAKİP YAPILDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Çukurova ilçesinde, gece yol kenarlarında ve otobüs duraklarında bekleyerek fuhuş yapan kadınlara operasyon düzenledi. 2 ay boyunca, teknik ve fiziki takip yapan polisler, operasyon için harekete geçti.

ÇETE LİDERLERİ PİKNİK YAPMIŞ

Ekipler, adresleri belirlenen şüphelileri şafak baskını ile yakaladı. Fuhuş çetesinin liderliğini 'Faça kral' lakaplı Mehmet Y. (35), ağabeyi Burhan Y. (42) ile İbrahim E.'nin (28) yaptığı belirlendi. Mehmet Y.'nin yol kenarında müşteri bekleyen kadınları piknik yaparak uzaktan izlediği ortaya çıktı. 12 kadına fuhuş yaptıran çetenin ayrıca yeni kadınlar da bulduğu öğrenildi.

"BURADA BENDEN İZİNSİZ KİMSE FUHUŞ YAPAMAZ"

Mehmet Y.'nin çete adına çalışmayan kadınlara, 'Burada benden izinsiz kimse fuhuş yapamaz' diyerek tehdit ettiğini anlaşıldı. Ayrıca Deniz S.(23), Ali K. (18), Emrah B. (33), S.B.(17), S.H. (16), Ş.T.'nin (17) fuhuştan sonra kadınları takip ederek, müşterilerin parayı verip vermediğini de takip ettikleri öğrenildi. Şüphelilerin ayrıca, yurttan ayrılan kızları da tuzaklarına düşürdüğü, kalacak yeri ve parası olmayan Merve D.'ye fuhuş yaptırdıkları anlaşıldı.

ŞİFRELİ KONUŞMALAR

Çete üyelerinin yakalanmamak için telefonda şifreli konuştukları da belirlendi. Şüphelilerden bazılarının yol kenarında gözcülük yaptığı, polis ekipleri görünce kadınları arayarak, 'Emmiler geliyor' dediği, ayrıca müşterilere 'ekmek' dedikleri saptandı. Yakalanan 14 şüpheli emniyette sorguya alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (15)

ugur:

01 adana haberlerde olmazsa olmaz. .

62
0
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Hep söylerim Adana'' nın baştan sona kuru yer kalmayacak şekilde yıkanması gerekir.

24
5
yanıtYanıtla
TOPLUM AHLAKI BOZUK:

fuhuşla mücadele edebilmek için önce halkın akıllanması gerek, müşteri olmazsa , fuhuş otomatikman biter. ahlakı bozuklar için de zaten günümüz kızları bu işi beleşe yapıyor ki, para vermeyin

17
1
yanıtYanıtla
Rambo51:

Ya bu adana Türkiyenin her yerini bozuyor havasındamı suyundamı ne cenabetlik var. dilenci, cepci, ayyaş, fuhuş, esra , eroin. adam öldürme. hep adanaya toplanıyor. doğu, g. dogudan gelenler karıştımı işin içinden çıkılmıyor. aman yarabbi, burayı kökten silip yeniden mi yaratsakki üstelik cevre illerede ihraç ediliyorlar . özellikle kozandan dilenci kafası kırıklar hep burdan çıkıyor Allah ıslah etsin suratlarında hiç meymenet varmı insan görünce hasta oluyor. çok tiksindi verici

14
2
yanıtYanıtla
BALBEY:

NE PİS YER BU ADANA, HER TÜRLÜ UĞURSUZLUĞUN OLDUĞU İLİMİZ

15
0
yanıtYanıtla
ADANA ACIL EGITIM SEFERBERLIGI:

Normal day in Adana , Teşekkürler halkımız sizinle gurur duyuyor.

8
6
yanıtYanıtla
CONI:

uyan uyan senin paranla sanatci Ebru VIP te gidiyo VIP te

9
2
yanıtYanıtla
HOCA:

Son zamanlarda her türlü fuhşiyatın çok arttığını ibretle tespit ediyoruz. Bunun bir kısmı para hırsından gönüllü yapılıyor, bir kısmı çetelerin zorlamasıyla eziyetle yapılan işler.

10
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

tek çözüm adanayı başka yere nakletmek lazım,örnegin kıbrısa niye olmasın.

9
1
yanıtYanıtla
KIBRIS IN SUÇU NE:

çevresine israil gibi sınır duvarı yapın, halk kendini pisliklerden temizleyene kadar giriş çıkış yasağı olsun

yanıt2
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title