Haberler

Adana'da, Fuhuş Çetesi Parasını Ödemeyen Müşteriler İçin "Dayak Timi" Kurmuş

Güncelleme:

Adana'da fuhuş çetesi kurarak 12 kadına fuhuş yaptırdığı ileri sürülen 13 zanlı adliyeye sevk edildi. Çete liderlerinin, bazı müşterilerin kadınlara para vermemesi üzerine "dayak timi" kurduğu ortaya çıktı.

Adana'da fuhuş çetesi kurarak 12 kadına fuhuş yaptırdığı ileri sürülen 13 zanlı adliyeye sevk edildi. Çete liderinin kendi sevgilisine de fuhuş yaptırdığı ortaya çıkarken, az para kazanan kadınlara ise "Ben sizden daha iyi çalışırım" diye sitem ettiği öğrenildi. Bu arada, bazı müşterilerin para vermeyip kadınları da dövmesi üzerine çete üyelerinden 'dayak timi' kurularak zorluk çıkartan müşterilerin bu kişiler tarafından darp edildiği ortaya çıktı.

EKİPLER, FUHUŞ YAPAN ÇETEYİ TAKİP ETMEYE BAŞLADI

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Beyazevler Mahallesi'nde yol kenarında otostop yaparak araçları durduran kadınların fuhuş yaptığı ihbarı üzerine harekete geçti. 2 ay boyunca polis atık kağıt toplayıcısı ve temizlik görevlisi olarak hem karadan hem havadan drone ile fuhuş yapan ve yaptıranları takip etti.

ZANLILARIN SORGULARINDA İLGİNÇ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Polis sonunda Mehmet Y.'nin kurduğu bir fuhuş çetesi olduğunu tespit edip 18 Eylül günü şafak vakti operasyon yaptı. Operasyonda çete lideri ve yardımcılarıyla birlikte 13 kişi gözaltına alındı. Zanlılar 3 gün boyunca emniyette sorgulandı. Zanlıların sorgularında ilginç olaylar olduğu ortaya çıktı.

"KEBAP YERİNE KADIN SATTIK"

Telefon dinlemesine takılan kişinin kendisi olmadığını söyleyen çete lideri Mehmet Y.'nin, "Fuhuşla alakam yok. Ben minibüsümde köfte ekmek satıyorum" dediği öğrenilirken, diğer zanlıların Mehmet Y. hakkında "Biz onu hiç köfte ekmek satarken görmedik" diye ifade verdiği ortaya çıktı. Öte yandan çete lideri Mehmet Y.'nin kebap ustası ağabeyi Burhan Y.'nin "Kardeşim beni 'minibüste kebap satacağız' diye kandırdı. Ama kebap yerine kadın sattık" diye ifade verdiği ileri sürüldü.

"BEN BİLE SİZDEN İYİ ÇALIŞIRIM"

Çete lideri Mehmet Y.'nin az para kazanan kadınlara ise sinirlendiğinde "Ben bile sizden daha iyi çalışırım" diye sitem ettiği öğrenildi.

PARA VERMEYEN MÜŞTERİLER İÇİN "DAYAK TİMİ" KURULDU

Bu arada, kadınların gece ıssız yerlerde fuhuş yaptığı, bu sırada bazı müşterilerin para vermeyip kadınları da dövmesi üzerine çete üyesi S.O., Ş.T. ve S.B. isimli çocuklardan oluşan 'dayak timi' kurularak fuhuş yapmaya giden kadınlar takip edilerek zorluk çıkartan müşterilerin bu çocuklar tarafından darp edildiği ortaya çıktı.

"SEVGİLİMİ EVLENENE KADAR PAZARLAYACAKTIM"

İlişkiye girmek için arabasına aldıkları kadınları kaçırmamaları için motosikletlerle takip ettirdikleri tespit edilen çetenin üyelerinden Ufuk E.'nin "Sevgilim D.C.'yi evlenene kadar pazarlayacaktım" diye ifade verdiği ortaya çıktı. Ayrıca çete liderinin sevgilisine de fuhuş yaptırdığı, ancak sevgilinin ifade verirken çete liderini tanımadığını söylediği öğrenildi.

3'Ü ÇOCUK 13 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Sorguları tamamlanan 3'ü çocuk 13 kişi adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

Müfettiş:

Adana tepeden tırnağa iğne ucu kadar boşluk kalmayacak şekilde yıkanmalı

33
3
yanıtYanıtla
MÜFETTİŞŞ:

DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA BARİ DERDİ DEDEM SEN NE AYAKSIN

yanıt3
yanıt0
Dürbünlü:

adanaya herkes yardımcı olsun,acizhane fikrim,devletimiz müftünün yanına iki polis vermeli ve tüm evleri tek tek dolaşıp insanları dört dörtlük müslüman olmaları hususunda sözlü olarak uyarılmalı,itiraz edenler denize dökülmeli,itiraz etmeyenlere her türlü yardım yapılmalıdır.çözüm budur başka çözüm faydasızdır.

11
15
yanıtYanıtla
Çakıl:

Haberi okur okumaz şehir tahmini yapıuorum yine Adana dedim adana cıktı ya.tüm pislikler Bu şehirde mi acaba :)

20
3
yanıtYanıtla
Muhammed:

Şeriat ile bunlar recmedilmediği sürece...demokrasinin merhametli kanunları ile zina,lutilik,sevcilik,aids lhepatit frengi önlenemez...dünyada herkesin allahın emrine uzmanı gerekir...ötesi vakvak etmektir..dostlara selam..düşmanlarımı sinkaf edeyim.

15
7
yanıtYanıtla
ZİRZOP:

işçinin hakkını teri kurumadan ödeyeceksin. . . dayak timi güzel uygulama. . . :) keşke diğer sektörlerdede uygulansa. . .

20
1
yanıtYanıtla
BUNLARIN TERİ KOLAY KURUMAZ Kİ:

senin dediğin alın teri için geçerli, bunların alınları terlemiyor

yanıt2
yanıt0
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

adanada doğru duzgun insan yok galiba hepsi cins

10
7
yanıtYanıtla
vanlı:

yinemi adanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

14
2
yanıtYanıtla
Kerem:

Adanada normal bir olay olmazmı?

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title