Haberler

    Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa: Futbolculara Tesislerde Yemek Veremiyoruz

    Güncelleme:

    Mali kriz, Türk futbolunun köklü kulüplerinden Eskişehirspor'u fena vurdu. Teknik Direktör Fuat Çapa sosyal medyadan, "Artık futbolcuları kampa alacak lüksümüz yok. Çünkü tesislerde ne kahvaltı verebiliyoruz ne de yemek." paylaşımında bulundu.

    Spor Toto 1. Lig ekibi Eskişehirspor, mali olarak büyük sıkıntı yaşıyor. Es Es'in Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın sosyal medyada yaptığı paylaşım, kulübün içinde bulunduğu durumu gözler önüne serdi.

    "LİSANS ÇIKARAMADIĞIMIZ OYUNCULAR CUMA GÜNÜ SERBEST KALACAK"

    İşte Çapa'nın yaptığı paylaşım: "Artık futbolcuları kampa alacak lüksümüz yok. Çünkü ne kahvaltı verebiliyoruz tesislerde ne de yemek. Dahası lisansını çıkaramadığımız oyuncular cuma günü yasal olarak serbest. Ama buna rağmen bugün sahaya çıkıp Eskişehirspor taraftarı önünde futbol oynamak istiyorlar. Bu sevgi ve saygının işaretidir. Hakan Aslantaş Almanya'dan bu maçta sahaya çıkmak için geldi. Güzel hareketler bunlar. Umarım şehir ve taraftarımız karşılığını verir."

    ESKİŞEHİRSPOR 16. SIRADA YER ALIYOR

    Eskişehirspor, ligde 12 hafta sonunda topladığı 11 puanla 16. sırada yer alıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Eskişehirspor Sosyal Medya Fuat Çapa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (39)

    ESKİ ESKİŞEHİRLİ:

    BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ BEY ŞEHRE HEYKEL DİKECEĞİNE BİRAZ FUTBOL TAKIMINA DESTEK OLSUN

    9
    7
    yanıtYanıtla
    KRALEX:

    BIRI SU GÜZELİM TARAFTARI OLAN TAKIMA YARDIM ETSINN NE İŞİ VAR LIGDE KASIMPASININ BASAK SEHIRIN 10 TANE TARAFTARI OLMAYAN TAKIMIN BU HALIYLE BILE EVINDE OYNADIGI MACLAR BINLERCE KISI GIDIYORRR

    10
    5
    yanıtYanıtla
    HAKKI:

    BEN ERZURUMLUYUM AMA ESKİŞEHİRSPORU ÇOK SEVİYORUM. İNŞALLAH MUTLU GÜNLERE KAVUŞURLAR.

    6
    6
    yanıtYanıtla
    HIRBO:

    YIL 2011 ESKİŞEHİR TRABZON 1-1 TRABZONUN ŞAMPİYONLUĞUNA MANİ OLDUNUZ ŞİKEYLE FENEVİ ŞAMPİYON YAPTINIZ ŞİMDİ ONUN ACISINI ÇEKİYOSUNUZ

    10
    2
    yanıtYanıtla
    kayserili:

    ESKİŞEHİR BELEDİYESİNİ YILLARDIR SOLCULAR YÖNETİYOR NİYE BİR LOKMA YEMEK VEREMEZMİ BELEDİYE AMA ONLAR BUNLARI HAK EDİYOR DEMEKKİ BU SEÇİMDEDE SOLCULRA OY VERİRLER İZMİRDE AYNI KONUMDA AMA HEP SOLCULAR KAZANIYOR EDRAFLARINA BİR BAKMAZLARMI BU ŞEHİRDE YAŞAYAN İNSANLAR

    5
    7
    yanıtYanıtla
    ...:

    Belediye başkanlığıyla takımın ne alakası var saman kafa?Tabi herkes başakşehir gibi balı kaymağı alamıyo başkanlıktan!!!!Rezilsin kafan rezil beynin zaten yok, olmadığının beyanını yapıyosun. . . . Mal beyanı :)

    yanıt8
    yanıt4
    KAYSERİLİ:

    MAN KAFA ADAMLARA BİR KAP YEMEK NİYE VERMİYORLAR DİYOM SAĞCI BELEDİYELER MİLYONLARCA KİŞİNİN KARNINI DOYURUYOR SEN TAM BİR MAN KAFASIN GALİBA

    yanıt2
    yanıt5
    ...:

    Hangi milyonların karnını doyuruyor?Suriyelilerin mi?Belediyenin görevi mi takıma para harcamak?

    yanıt0
    yanıt0
    MUSTAFA:

    BU KLÜPLERİN BAŞKANLARI NEDEN YARGILANMIYOR. ÇALANIN YANINA NASIL KAR KALIYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM.

    10
    0
    yanıtYanıtla
    GEBZELİ:

    ŞİKEDEN ALDIKLARI PARALAR BİTTİ GALİBA , BETER OLSUNLAR

    8
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title