Haberler

Freywılle'nin Zengin Dünyası ile Yeni Yıla Rengarenk Girin

Güncelleme:

FREYWILLE yeni yılda renklerin enerjisini sizlere hediye ediyor.

Mineyi Sanat dolu tasarımları ile birleştiren FREYWILLE, kadın ve erkeklere özel yeni yıl için farklı hediye alternatifleri sunuyor. Yeni narin "Swan Lake" koleksiyonu ile Kuğu Gölü balesinde anlatılan narin tutkuyu ve onuru mücevherlere aktaran mücevher markası, şıklığına düşkün beyler için de şehirlerden aldığı ilhamla sıra dışı tasarımlara imza atıyor.

Son koleksiyonu, Rus kültürünün önemli değerlerini geleneksel motiflerle mineye işleyen FREYWILLE, Swan Lake koleksiyonu ile kadınlar için kendine güvenen renklerde etkileyici hediye alternatifleri sunuyor. FREYWILLE sanatçıları tarafından Rus balesinden ilham alınarak yaratılan "Swan Lake" koleksiyonu; tutku, müzik, onur ve canlılığın uyumlu renkler ve yaşayan motiflerle birleştirerek olağanüstü tasarımlarda saat, kolye, küpe, bilezik, yüzükler, clucth ve eşarplara dönüştürüyor.

FREYWILLE'den erkeklere özel tasarımlar!

Dünyaca ünlü ressamlara, tarihi kültürlere, şehirlere, etniklere ve doğaya adanmış koleksiyonlar hazırlayan FREYWILLE, sıra dışı tasarımları seven erkeklere yeni Sydney koleksiyonunu sunuyor.
Kravattan kemere, dolmakalemden kol düğmesine kadar farklı aksesuar yelpazesinde altın ve rodyumla işlenmiş özel tasarımlara imza atan FREYWILLE, zarif yeni tasarımı Sydney koleksiyonu ile erkeklere özel hediye alternatifleri sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title