Haberler

Fren yerine gaza bastı, kuaföre girdi...O anlar kamerada

Güncelleme:

Fren yerine gaza bastı, kuaföre girdi.

Fren yerine gaza bastı, kuaföre girdi...O anlar kamerada

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde sürücüsünün fren yerine gaza bastığı otomobil, kontrolden çıkarak bir kuaför dükkanına girdi. Kuaför önünde oturan 2 kişi, canlarını zor kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde bir AVM karşısında faaliyet gösteren veteriner kliniğine 2 köpeğini getiren 74 yaşındaki Nergis Kılınç, klinik önünde dönüş yapmak istediği sırada fren yerine gaza basınca otomobil bir anda hızlandı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önündeki demir çitleri aşarak veteriner kliniğinin yanındaki kuaföre yöneldi. Otomobilin geldiğini gören kuaför önünde oturan 2 kişi kaçarak otomobilin altında kalmaktan kurtuldu. Otomobil, kuaförün vitrinine çarparak durabildi.

Kaza sonrası her iki işletmede de büyük korku ve panik yaşandı. İhbar üzerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza, maddi hasarla atlatılırken, sağlık ekipleri kazazedelere sağlık kontrolü yaptı.

"Durdurmak için daha çok bastım"

Otomobilin sürücüsü Nergis Kılınç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada kaza anını "Ayağım gazdaydı, dükkanın önüne kadar geldim. Ayağımı kaldırdım zannettim. Ondan sonra baktım, parmaklığa yaklaştım. ya bu araba niye gidiyor diyorum? Durdurmak için daha çok bastım, araba devam etti. Köpeklerimi veterinere getirmiştim" sözleriyle anlattı.

"Film gibiydi"

Otomobilin girdiği kuaförün işletmecisi Emine Alandağ ise, "Zaten film gibiydi. Hanımefendi buraya park edecekti sanırım. Ben bomba patladı sandım ama Allah'tan kimseye bir şey olmadı. Tüm cam çerçeve indi" dedi.

"Üzerimize doğru geldi son anda kaçtık"

Kaza esnasında kuaförün önünde oturan ve canını zor kurtaran Ahmet Kaplan ise "Biz önde oturuyorduk. Hanımefendi veterinere gelmiş. Park ederken fren yerine gaza basmış. Üzerimize doğru geldi, son anda kaçtık öyle kurtulduk" dedi.

"Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı"

Kaza anları ise kuaförün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde otomobil kuaföre girerken, kuaför önünde oturan 2 kişinin panikle kaçması yer alıyor. Kazaya karışan otomobil bölgeden kaldırılırken kuaförün kırılan camları ve veterinerin kırılan saksıları vatandaşlarca temizlendi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kuaför Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title